Zadovoljna.si
Urška Čepin

Trači

Urška na spletu ponuja seks tujim gospodom?

Z.M.
25. 04. 2012 15.13
180

V slovenskem medijskem prostoru že nekaj dni odmeva objava videoposnetka, v katerem Urška Čepin spolno zadovoljuje starejšega poslovneža. Afera z vsakim dnem dobiva nove razsežnosti, 27-letna starleta pa še vedno zatrjuje, da nikoli ni delala kot erotična maserka. Med brskanjem po internetu smo na enem od družbenih omrežij, namenjenih iskanju partnerja za potovanje, našli oglas, v katerem, po fotografiji in navedenih podatkih sodeč, Čepinova tujcem ponuja seksualne usluge.

Urška Čepin
Urška Čepin FOTO: Facebook

Spletni portal Girlsmate na prvi pogled deluje kot družbeno omrežje, na katerem lahko najdete prijetno družbo, tako žensko kot moško, ki se vam želi pridružiti na potovanjih v druge države, ko smo pogledali malce bolje, pa smo hitro ugotovili, da nekateri oglasi skrivajo precej bolj žgečkljive ponudbe. Našo pozornost je pritegnila predvsem uporabnica, ki se skriva za imenom 'sloveniaurs', po fotografijah in podatkih sodeč, gre za Urško Čepin.

Išče kavalirje?

'Sloveniaurs' v oglasu razkriva, da je stara 27 let, živi v Ljubljani in je elitna spremljevalka ali bolj popularno 'top escort', kar pomeni, da za plačilo strankam nudi tudi seksualne usluge. Nadaljuje s tem, da je samska ter na spletu išče avanture ter seks. Govori angleško, hrvaško ter srbsko, želi pa si obiskati Avstrijo, Hrvaško, Francijo, Nemčijo, Kuvajt, Združene arabske emirate, Anglijo ter ZDA. S tem pa se opis še ne konča! Na koncu doda še, da dela kot elitna poklicna spremljevalka, ki išče družbo pravih kavalirjev, ki obiščejo Ljubljano. Navedena je tudi telefonska številka, enaka tisti, ki jo je pozareport.si objavil kot kontaktno številko, na kateri je Urška ponujala erotično masažo.

KOMENTARJI (180)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368