Zadovoljna.si
Nesrečnemu igralcu niso mogli več pomagati.

Trači

Šokantno! Igralec se je obesil pred publiko

Z.M.
25. 04. 2012 15.33
15

27-letni brazilski igralec Tiago Klimeck se je med nastopanjem v velikonočni predstavi, v kateri je zaigral samomor Juda Iškarijota, po nesreči obesil. Na vrvi je visel kar štiri minute, preden so soigralci opazili, da je z njim nekaj narobe in poklicali rešilca. Nesrečnik je nekaj dni pozneje v bolnišnici umrl.

Tiago Klimeck, brazilski igralec , ki je skupaj z ostalimi v Sao Paulu uprizarjal velikonočno predstavo, v kateri je zaigral samomor Juda Iškarijota, potem ko je izdal Jezusa, se je na odru po nesreči obesil. Nesrečni igralec je na vrvi visel kar štiri minute, preden so drugi opazili, da je nekaj narobe. Tiaga so rešili vrvi in poklicali rešilca, ki je 27-letnika takoj odpeljal v bolnišnico, a pomoč je bila prepozna.

Usodni jopič

Po prvih podatkih naj bi bil za igralca usoden varnostni jopič, ki ga je nosil pod obleko. Zlezel mu je na vrat in ga zadušil. Policija še vedno preiskuje okoliščine nesreče, neuradno pa je bil vozel na jopiču napačno zavezan.

Nesrečnemu igralcu niso mogli več pomagati.
Nesrečnemu igralcu niso mogli več pomagati.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375