Zadovoljna.si
Oba sta pevca in sta že posnela nekaj pesmi.

Trači

Šokantno! Zvezdnik v razmerju z 12-letno deklico

Z. T.
27. 09. 2012 11.55
15

Kitajsko javnost je pretresla izpoved 24-letnega pop zvezdnika, ki je razkril, da je v razmerju z 12-letnim dekletom. Parček priznava, da sta skupaj že eno leto, a mnogi ne verjamejo vsemu, kar sta delila z javnostjo. Preverite podrobnosti.

Sta res zaljubljena ali gre za reklamno potezo?
Sta res zaljubljena ali gre za reklamno potezo?FOTO: YouTube
Zhang Muyi je na Kitajskem zelo popularen pop pevec, 12-letna Akama Miki pa otroški model in pevka, ki sicer prihaja iz Kanade. 24-letni pevec trdi, da je v zvezi z mladoletnico, pravzaprav z deklico, že leto dni. Zdaj sta se odločila, da javno razkrijeta svoje razmerje, svoje skupne fotografije pa sta že objavila na različnih družbenih omrežjih. Do trenutka, ko je Akama na svojem profilu družbenega omrežja Weibo objavila svojo ljubezen do popularnega pevca, je imela pol milijona sledilcev, zdaj se je število povečalo za milijon. Zhang svojih čustev do deklice ne skriva, svojemu dekletu preko družbenega omrežja redno pošilja sporočila, tako da jih lahko vidi na tisoče njegovih sledilcev. ''Komaj čakam tvoj rojstni dan. S teboj bom vse, dokler ne odrasteš, potem pa boš končno moja,'' je na Weiboju med drugim zapisal Zhang. ''Nestrpno čakam, da odrastem, potem se bom poročila s teboj in bom tvoja,'' mu je v odgovor zapisala Akama.

Resnična ljubezen ali marketinški trik?

Mnogi to bizarno zvezo podpirajo, a še več je takih, ki so prepričani, da gre za marketinški trik, s katerim želi pevec pridobiti pozornost medijev. Parček namreč objavlja skupne fotografije, medtem ko snemata v studiu, sedita na kavču, stojita na plaži, se dotikata s kazalcema, kar simbolizira poljub, ob tem pa ne gre zanemariti dejstva, da sta ravnokar posnela skupno pesem, ki jo želita promovirati. A vsem, ki dvomijo v njuno ljubezen, odgovarja, da ne čuti potrebe, da bi svoja čustva dokazoval.

Oba sta pevca in sta že posnela nekaj pesmi.
Oba sta pevca in sta že posnela nekaj pesmi.FOTO:

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471