Zadovoljna.si
Špela močno spominja na Pamelo Anderson

Trači

Špela Grošelj kot Pamela Anderson

Z.M.
19. 12. 2012 11.40
67

Mnogo Slovenk se lahko pohvali z zapeljivimi oblinami, med našimi pevkami pa glede tega nedvomno izstopa Špela Grošelj. Ena od njenih fotografij, objavljenih na Facebooku, je izzvala veliko občudovanja in primerjav s seks ikono Pamelo Anderson. Poglejte in presodite sami!

Špela močno spominja na Pamelo Anderson
Špela močno spominja na Pamelo AndersonFOTO: YouTube

Špela Grošelj nikoli ni skrivala svojih zapeljivih oblin, na enem od fotografiranj v kopalkah pa so njene poze in izrazi na obrazu močno spominjali na svetovno seks ikono Pamelo Anderson, so opazili njeni oboževalci. Dolgi svetli lasje, našobljene ustnice in poželjiv pogled so razpoznavni znaki igralke, ki je v 90. letih zaslovela z vlogo v nadaljevanki Obalna straža, pri čemer Špela na omenjenih posnetkih precej dobro "posnema" ameriško igralko.

Snubcev ne manjka, a pravega še ni bilo

Grošljeva je sicer v decembru precej zaposlena z nastopi, čeprav jo redno uvrščajo med najlepše slovenske estradnice, se bolj kot videzu posveča svoji prvi ljubezni – glasbi. Vseeno jo fotografi pogosto vabijo k sodelovanju pri različnih projektih, pri čemer na srečo svojih oboževalcev ne varčuje s svojimi čari. Snubcev samski pevki zagotovo ne manjka, a tisti pravi v njeno življenje še ni prišel.

Štirikrat se je fotografirala za moško revijo

Špela nikoli ni imela težav s svojim telesom, odkar je lani shujšala za 16 kilogramov in utrdila predele, ki obremenjujejo večino žensk, se v svoji koži počuti še toliko bolje. Fotografije, na katerih spominja na Pamelo, so nastale na fotografiranju za moško revijo, kjer je pozirala mlademu fotografu Tiborju Golobu, ki je "zakrivil" že kar nekaj dih jemajočih fotografij slovenskih estradnic. Za moške revije se je Grošljeva pomanjkljivo oblečena fotografirala že štirikrat, trikrat kot članica skupine Atomik Harmonik, letos poleti pa prvič kot samostojna izvajalka.

Pevka se lahko pohvali z zavidljivimi oblinami.
Pevka se lahko pohvali z zavidljivimi oblinami.FOTO: Tibor Golob

KOMENTARJI (67)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375