Zadovoljna.si
Lily Allen zaplesala zgoraj brez

Trači

Sporna fotografija znane pevke povzročila škandal!

J.V.
30. 07. 2014 09.47
3

Britanska pevka Lily Allen se je znašla v središču policijske preiskave, potem ko je na svojem družbenem omrežju objavila po mnenju mnogih, zelo sporno fotografijo. Zvezdnici se je namreč zdelo nadvse zabavno, ko je med obiskom dežele tam spodaj tamkajšnje policiste prosila, naj jo za šalo aretirajo.

Brez modrčka - 19
Brez modrčka - 19 FOTO: Profimedia

Avstralska policija je sprožila preiskavo priljubljene pevke Lily Allen, ki je povzročila pravi škandal, ko je na svoj Twitter profil objavila fotografijo, na kateri kleči na tleh, policist pa jo vklenja.

Pevka je namreč dobila idejo, da bi za svoje oboževalce pripravila potegavščino. Tako je policista prosila naj jo le za šalo aretira, njena prijateljica pa je fotografirala. In medtem ko se je njej to zdelo smešno, pa je bila avstralska policija zgrožena.

Policist je namreč prekršil službeni protokol, zaradi česar je bila pred nekaj dnevi sprožena preiskava. Koliko težav pa bo sporna fotografija povzročila, pa bomo videli.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493