Zadovoljna.si
Princ Harry in Pippa Middleton

Trači

Sta to ves ta čas skrivala pred mediji?

j.v.
10. 12. 2015 13.36
15

Ameriški tabloid OK! v najnovejši izdaji revije poroča, da sta britanski princ Harry in Pippa Middleton že več mesecev v skrivni zvezi, prvič pa naj bi med njima iskrice preskočile pred štirimi leti, in sicer na poroki princa Williama in Kate Middleton.

Princ Harry in Pippa Middleton
Princ Harry in Pippa Middleton FOTO:

Ugibanja o tem, ali se med princem Harryjem in Pippo plete kaj več kot le prijateljstvo, so se v preteklosti že pojavila, ameriški tabloid OK! pa je šel sedaj korak dlje in trdi, da naj bi bila Pippa in Harry že več mesecev par.

Privlačnost med njima naj bi bila prisotna že dalj časa, romanca pa naj bi se začela letos septembra, a sta jo do sedaj uspešno skrivala pred mediji in javnostjo. »Pippa ni hotela biti s Harryjem, saj je bila Kate nanjo jezna zaradi incidenta na poroki. Takrat sta se zato začela videvati z drugimi,« trdi neimenovani vir. Pippa je bila v zvezi z Nicom Jacksonom, s katerim se je septembra razšla, Harry pa se je z dekletom Cressido Bonas razšel lani.

Zadnje čase naj bi Pippa pri Harryju preživljala vedno več časa in tam celo spala. No, ali gre samo za govorice, ali je v njih res kaj resnice, pa bo pokazal čas. Če je med njima res prisotna ljubezen, je ne bosta mogla dolgo skrivati.

 

On sale today!!

A photo posted by OK! Magazine (@okmagazine) on

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413