Zadovoljna.si
Biljana Srbljanović

Trači

Številni pomagajo žrtvam iz Srbije in Bosne, ona pa se norčuje!

U.S.
23. 05. 2014 13.29
23

Sredi največje naravne katastrofe, ki je prizadela Srbijo in Bosno in Hercegovino, so se oglasile številne slavne osebnosti. Medtem ko mnogi na nešteto različnih načinov pomagajo prizadetim, se nekateri na račun njihove nesreče norčujejo.

K solidarnosti je pozvala tudi pevka Severina.
K solidarnosti je pozvala tudi pevka Severina.FOTO: Facebook
Med številnimi slavnimi osebnostmi je prvi odprl svoje srce in seveda segel globoko v žep srbski teniški zvezdnik Novak Đoković, ki je svetovno javnost po končanem teniškem turnirju v Rimu seznanil, da bo sam po najboljših močeh pomagal žrtvam katastrofalnih poplav.

Kmalu za njim so se na naravno katastrofo odzvale številne medijsko izpostavljene osebnosti iz bivše juge. Denimo srbska pevka Jelena Karleuša je napolnila več kombijev z nujnimi potrebščinami za žrtve, oglasil se je slavni režiser Emir Kusturica, ki je reševalcem odstopil dva helikopterja, bosanski pevec Halid Bešlić je sokrajanom ponudil svoj motel, kjer so nekatere žrtve lahko našle začasno zatočišče.

Djoković je na široko odprl svoje srce in denarnico.
Djoković je na široko odprl svoje srce in denarnico. FOTO: Reuters
Ravnodušni niso ostali niti Hrvati

Ravnodušni nista ostali niti hrvaški pevki Lana Jurčević in Nina Badrić, Severina pa je med koncertom v Celju svojim oboževalcem prebrala telefonske številke, na katere lahko pokličejo in s prispevkom pomagajo vsem žrtvam.

Prezira jo cela Srbija!

No, katastrofalne poplave pa vsi niso vzeli resno. Književnica Biljana Srbljanović je na svojem Twitter profilu zapisala škandalozno objavo, v kateri se je grdo pošalila na račun vseh tistih, ki se soočajo s hudo naravno nesrečo. "Opravičujem se, ker nisem sočutna, a ostalo vam je še deset minut, da priplavate do galerije, kjer bo promocija romana 'Paradajz'«, je zapisala književnica, ki je po plazu negativnih komentarjev profil ugasnila.

To pa je neokusen 'tvit', ki je razburil Srbijo.
To pa je neokusen 'tvit', ki je razburil Srbijo.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493