Zadovoljna.si
Shauna Sand

Trači

Katera se je po plaži sprehajala v 'striptiz' čevljih?!

Z.K.
02. 04. 2012 09.35
3

17-letna starleta Courtney Stodden, znana predvsem po poroki s 35 let starejšim igralcem Dougom Hutchinsonom in po svojih pomanjkljivih opravah, se na plažo pogosto odpravi v vrtoglavo visokih petah. Vendar pa ni edina, družbo ji dela tudi ameriška starleta Shauna Sand, ki po peščeni plaži prav tako pohajkuje v čevljih, ki jih med plesom ob drogu običajno nosijo striptizete. Pa ve, bi jih obule za na plažo?

Nikamor brez pet!

Mladoletna Američanka Courtney Stodden, ki je v zakonski jarem s 35 let starejšim igralcem Dougom Hutchinsonom vstopila že pri rosnih 16 letih, po mestu pogosto pohajkuje v vrtoglavo visokih petah in pomanjkljivo oblečena. Brez visokih pet pa svetlolaska ne gre niti na plažo, kjer jo vedno spremlja njen mož. Zmeraj poskrbita tudi za pikantne fotografije, na katerih se predajata užitkom, kjer koli že sta. Sicer pa Corutney ni prva starleta, ki za plažo izbere tako neprimerno obutev. Družbo ji dela tudi ameriška igralka in nekdanja Playboyeva zajčica Shauna Sand.

 

Obvezna oprema

40-letna Shauna, ki je bila v preteklosti poročena z igralcem Lorenzom Lamasom, zvezdnikom serije Odpadnik, s katerim ima tudi tri otroke, je tako kot Courtney poznana po neprimerni izbiri oblačil. Najraje je v bikinkah, v katerih razkazuje svojo brezhibno telo, sicer pa izbere tesno oprijeta oblačila, predvsem kratke obleke, ki poudarijo njeno postavo. Na njenih nogah pa nikoli ne manjkajo vrtoglavo visoke pete – zanimivo je, da so videti povsem isto kot tiste, ki jih nosi Courtney. Čevlji, ki spominjajo na obutev striptizet, so tako obvezna oprema prsatih starlet, tako v mestu kot tudi na plaži. Leta 2009 je v javnost pricurljal posnetek, kjer se Shauna predaja posteljnim užitkom s svojim francoskim prijateljem Antoniom, ki ga je spoznala v začetku istega leta. Starleta zaradi posnetka, ki je na voljo širši javnosti, ni bila nikoli preveč zaskrbljena, priznala je, da je do zdaj v obtoku že kar nekaj tovrstnih posnetkov. Namesto nje je bil veliko bolj zaskrbljen njen nekdanji mož Lorenzo, saj pravi, da so njuni otroci še premajhni, da bi razumeli posnetek. Vseeno je dodal, da bo na vsa njihova vprašanja v zvezi s posnetkom poskušal odgovoriti.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368