Zadovoljna.si
Tupac

Novice

Dvom – je Tupac še živ

Z.K.
26. 04. 2012 15.04
0

Suge Knight, nekdanji direktor založbe Death Row, se sprašuje, ali je slavni raper Tupac res mrtev. Pomisleke glede njegove smrti je sprožil hologramski nastop na festivalu Coachella, pri čemer sta Dr Dree in Snoop Dogg pokojnega raperja zopet oživela.

Hologram pokojnega raperja Tupaca
Hologram pokojnega raperja TupacaFOTO:

Na Coachelli so ga obudili

Nedavno se je končal ameriški festival Coachella, na katerem so organizatorji poskrbeli za veliko presenečenje. Raperja Dr. Dree in Snoop Dogg sta z uporabo moderne tehnologije obudila pokojnega raperja Tupaca. S tem sta tudi zopet sprožila zanimanje za njegovo smrt, saj po toliko letih še vedno niso našli njegovega morilca.

Suge ni prepričan, da je Tupac zares mrtev.
Suge ni prepričan, da je Tupac zares mrtev. FOTO:
Sprašuje se, ali je res mrtev

Afroameriškega hip hop glasbenika naj bi umorili leta 1996, ko se je skupaj s svojim prijateljem Sugeem Knightom peljal po lasvegaških ulicah. Ob njiju naj bi pripeljal avtomobil, iz katerega so neznanci streljali na oba. Tupac je za posledicami strelnih ran umrl šest dni kasneje, Suge Knight pa si je popolnoma opomogel. Suge Knight se sprašuje, ali je slavni raper zares mrtev. Pravi, da njegovega trupla nihče ni videl. V enem izmed radijskih intervjujev je na vprašanje o njegovi smrti odgovoril, da morda Pac ni zares mrtev in se nahaja nekje drugje.

Storilec še vedno ostaja neznan

Povedal je tudi, da je plačal tri milijone dolarjev osebi, ki naj bi ga upepelila, vendar te osebe ni nikoli več videl. Mnogi se tako spet sprašujejo, ali je Tupac morda zrežiral lastno smrt. Kdo je umoril Tupaca, še danes ni znano. Od njegove smrti je minilo že 16 let, policisti pa pravega morilca še vedno niso odkrili. Nekateri so prepričani, da sta za njegovo smrt odgovorna prav Suge Knight in raper P. Diddy, spet drugi krivijo tolpe, s katerimi se raper ni razumel.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375