Zadovoljna.si
Elizabeth Pena - mala

Trači

Svet je izgubil še eno veliko zvezdo!

J.V.
17. 10. 2014 07.52
22

Marsikdo se še dobro spomni filma 'La Bamba', v katerem je leta 1987 zaigrala Elizabeth Pena. Ena izmed njenih zadnjih vlog pa je bila v humoristični seriji Moderna družina. Večkrat nagrajena 56-letna igralka je pred nekaj dnevi preminula v bolnišnici v Los Angelesu, za njo pa žalujejo oboževalci po celem svetu.

Slavna igralka, ki je imela ena od gostujočih vlog v priljubljeni humoristični seriji Sodobna družina, v kateri je upodobila mamo Sofie Vergara, je umrla naravne smrti v bolnišnici Cedars Sinai v Los Angelesu, te dni poročajo ameriški mediji.

Elizabeth Pena se publika najbolje spomni po vlogi v filmu 'La Bamba', v katerem je igrala nekdanje dekle Ritchieja Valensa in se kasneje zapletla z njegovim bratom in z njim tudi zanosila. V karieri je posnela več uspešnih filmov in zaigrala v številnih serijah. Tekom svoje kariere je osvojila štiri nagrade ALMA, ki jih podelujejo latinskoameriškim umetnikom, oboževale pa so jo tudi mnoge hollywoodske zvezde, ki so se te dni od nje poslovile na družabnih omrežjih.

Spomnimo, Elizabeth je bila 20 let poročena s Hansom Rollom, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka.
 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493