Zadovoljna.si
Nad njeno težo so bili mnogi zaskrbljeni.

Kraljevo

Svet mora izvedeti resnico o princesi ...

J.V.
17. 06. 2013 10.54
1

Britanska princesa Kate Middleton ima že nekaj časa hudo konkurenco, in sicer špansko princeso Letizio, ki so jo mediji že večkrat uvrstili na seznam najlepših žensk na svetu. Princesa, ki je lani praznovala svoj 40. rojstni dan, je pred nekaj dnevi osupnila na sprejemni slovesnosti, ki jo je španski kraljevi dvor pripravil v čast japonskemu princu Naruhiru. Letizia je znova navdušila z izbiro obleke v kožni barvi, ki je razkrila njene vitke roke in linijo. Zdi se, da je princesa v zadnjem času pridobila nekaj dodatnih kilogramov, še nedolgo nazaj so bili namreč mnogi zaskrbljeni nad njenim anoreksičnim videzom.

Princesa Letizia in njen mož Filipe na nedavnem sprejemu japonskega princa.
Princesa Letizia in njen mož Filipe na nedavnem sprejemu japonskega princa.FOTO: Reuters
Princesa Letizia Ortiz vestno izpolnjuje dolžnosti španskega kraljevega dvora in tako se je pred nekaj dnevi udeležila sprejemne slovesnosti, na kateri je blestela v do tal segajoči čipkasti obleki, ki je bila tej posebni priložnosti pisana na kožo. Letizia je že od nekdaj poznana po svoji vitki liniji, kljub temu pa se zdi, da danes ni več tako zaskrbljujoče koščena, kot je bila pred dobrim letom. Takrat je s svojim anoreksičnim videzom sprožila številne kritike in mnogi so bili prepričani, da njen videz ni odraz zdrave ženske. Za njeno zdravje je bil v skrbel tudi njen mož, princ Filipe, s katerim ima Letizia dve hčerki, 6- letno Sofio in leto starejšo Leonor.

Nad njeno težo so bili mnogi zaskrbljeni.
Nad njeno težo so bili mnogi zaskrbljeni. FOTO: Reuters
Bratranec razkril pikantnosti iz njene preteklosti

Španski dvor so v preteklih letih pretresali številni škandali, in sicer so kraljevo hči Cristino obtožili, da je možu pomagala pri goljufiji, na naslovnicah medijev pa se je znašla tudi Letizia, ki naj bi nekaj let pred poroko s Felipejem naredila splav, kasneje pa naj bi vse dokaze o tem uničila. To je v svoji knjigi Adijo, princesa pred nekaj meseci razkril njen bratranec David Rocasolano, ki je po poklicu sicer odvetnik. Knjiga vsebuje tudi številne druge pikantne podrobnosti iz princesine preteklosti in popolnoma jasno je, da ji je s tem poskušal uničiti ugled. Čeprav knjigi nihče v Španiji ni namenil preveč pozornosti, pa Letizi zagotovo ni bilo všeč, da ji je sorodnik v hrbet zabodel nož.

Knjigo je napisal zaradi denarja

Rocasolano je o tem, zakaj je knjigo napisal, pred kratkim spregovoril v intervjuju in dejal, da njena vsebina ni naravnana proti nobeni osebi temveč proti določenim državnim institucijam. "To ni knjiga proti Letizi, do katere ne gojim nobenih zamer," pravi David in odkrito priznava, da bi s knjižnim prvencem rad zaslužil ."Svet enostavno mora izvedeti resnico!" je dejal.

V knjigi je princeso prikazal kot obsesivno osebo, ki je ves čas zelo sumničava do svojih sorodnikov. Kritik pa je Letizia sedaj zagotovo že vajena, teh je bila namreč pred poroko s Filipem deležna že zaradi dejstva, da je ločenka.

Kraljevi par ima dve hčerki.
Kraljevi par ima dve hčerki.FOTO: Reuters

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493