Zadovoljna.si
Po Suzaninem (druga z leve) odhodu, bodo S.W.A.G.-ice nadaljevale kot kvartet.

Trači

Suzana zapustila S.W.A.G.

Z.M.
16. 08. 2012 16.11
42

Se še spomnite petih deklet, ki so jih žirantje šova X Factor združili pod imenom S.W.A.G.? Najstnice so takrat prevetrile slovensko glasbeno sceno in še danes odločeno nadaljujejo svojo glasbeno pot, a po novem so le štiri. Preberite, katera se je odločila, da skupino zapusti, in kaj je bil vzrok za njeno odločitev.

 

Po Suzaninem (druga z leve) odhodu, bodo S.W.A.G.-ice nadaljevale kot kvartet.
Po Suzaninem (druga z leve) odhodu, bodo S.W.A.G.-ice nadaljevale kot kvartet.FOTO: Facebook

Tjaša, Sara, Bianca, Maja in Suzana so se na slovenski resničnostni šov X Factor prijavile kot solistke, a so jih žirantje Jadranka Juras, Aleš Uranjek in Damjan Damjanovič združili v dekliško glasbeno skupino S.W.A.G.. Čeprav jim ni uspel preboj v superfinale oddaje, so se odločile, da nadaljujejo svojo glasbeno pot in dokažejo, da niso muhe enodnevnice. A s spremembo. Jeseni se namreč vračajo v okrnjeni zasedbi. Suzana Banovič se je namreč po premisleku in pogovoru z ostalimi članicami skupine odločila, da stopi na samostojno glasbeno pot, česar ji dekleta ne zamerijo. "Suzanino odločitev spoštujemo in jo razumemo. Želimo ji vso srečo v solo karieri. Me pa bomo naprej delale še bolj na polno," nam je razložila Sara.

Suzana je spuščala treninge

Dekleta se trenutno pripravljajo na mini turnejo z ostalimi tekmovalci X Factorja, načrtujejo tudi snemanje drugega singla in se učijo novih priredb, ki jih bodo izvajale na nastopih. "Poletje smo posvetile vajam in v tem je bila tudi težava, saj se Suzana ni redno udeleževala naših srečanj, kar ni dobro vplivalo na skupino," nam je še povedala Sara in za konec dodala še, da jim ni žal, da so poletje preživele delovno, saj se bodo zato toliko bolj zabavale na nastopih.

Ob strani jim kot mentor in zdaj tudi menedžer še vedno stoji Aleš Uranjek.
Ob strani jim kot mentor in zdaj tudi menedžer še vedno stoji Aleš Uranjek.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375