Zadovoljna.si
Jay Z in Beyonce - 1

Trači

Je pred vrati najbolj umazana ločitev v Hollywoodu?

J.V.
23. 05. 2014 14.10
6

Beyonce je pred nekaj dnevi na svoje družabno omrežje objavila družinsko fotografijo, s katero je hotela vsem jasno in glasno sporočiti, da sta njen mož Jay-Z in sestra Solange zakopala bojno sekiro. Kot poročajo ameriški mediji pa je bila vse to le krinka za javnost. Slavni par se namreč na vse pretege trudi skriti resnico, ki je, da njun zakon razpada in da se nam obeta ena največjih hollywoodskih ločitev.

Beyonce in Solange Knowles
Beyonce in Solange Knowles FOTO: Tumblr
Beyonce in Jay-Z v Hollywoodu veljata za enega izmed najbolj vplivnih in premožnih parov in njuna ločitev bi bila zagotovo ena najbolj odmevnih v zgodovini. Ameriški tabloidi poročajo, da je bil spor med slavnim raperjem in Solange znak težav, s katerimi se že nekaj časa sooča zvezdniška družina. Spomnimo, pred kratkim je na splet pricurljal škandalozen posnetek, v katerem je Solange napadla moža svoje sestre v dvigalu.

Jay Z in Beyonce - 1
Jay Z in Beyonce - 1FOTO: X17 Agency

Fotografija je velika laž

V odgovor na vse špekulacije v medijih kaj je bil vzrok napada, sta Beyonce in Jay-Z nekaj dni kasneje izdala javno izjavo, v kateri sta pojasnila, da je prepir že stvar preteklosti in da so zgladili vse spore. Da bi to še dodatno potrdila, sta objavila fotografijo, na kateri se vsi smejijo in so objeti. A očitno je bila to le krinka.

Najdražja ločitev v Hollywoodu

Beyonce in Jay-Z naj bi bila namenjena proti prepadu in po mnenju mnogih je umazana ločitev neizbežna. »Beyonce je zelo previdna, ko gre za njeno javno podobo in vse kar naredi je zelo premišljeno in načrtovano,« je povedal vir blizu družine. »Obsedena je s tem, da se predstavljajo kot popolnoma družina.« Če so govorice resnične se nam obeta ena najdražjih ločitev, saj njuno skupno premoženje ocenjujejo na 900 milijonov dolarjev.

Jay Z, Solange in Beyonce - 2
Jay Z, Solange in Beyonce - 2 FOTO: X17 Agency


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493