Zadovoljna.si
Bono na Ibizi - 2

Trači

Tako je bil postaven, zdaj pa ...

Z. T.
14. 08. 2012 14.51
17

Poleti le redkokdo lahko skrije posledice kulinaričnih pregreh, ki si jih je privoščil v hladnejših mesecih. Če si za povrhu še zvezda, za katero tekajo paparaci, potem tvoje odvečne kilogramčke 'občuduje' ves svet. Poglejte, kateri zvezdnik svetovnega formata je sončku nastavil obilni 'sodček'.

Bono se ne meni za odvečne kilograme.
Bono se ne meni za odvečne kilograme.FOTO: fameflynet.com
Pevec skupine U2 Bono si je skupaj z ženo Alison Hewson privoščil počitnice na španskem otoku Ibiza. Na otoku je ravno takrat dopustoval še en zvezdniški par, ameriški igralec Matthew McConaughey z nosečo ženo Camillo Alves, in skupaj so si privoščili sproščen dan na jahti Cirque Du Soleil. Za tako zanimivo druščino se seveda nabere truma fotografov, ki zabeleži tudi najbolj sproščene trenutke. In zabeležili so med drugim tudi zelo 'sproščeno' postavo 52-letnega irskega pevca. Ob vedno izklesanem in zagorelem teleščku Matthewa, ki gre zaradi svojih seksi 'radiatorčkov' na živce moški populaciji, so Bonove blede mehke 'obline' prišle še toliko bolj do izraza. Ni kaj, pevec si očitno ne odreka kulinaričnih užitkov, posledice pa ga tudi ne ganejo preveč.
Sproščena druščina na jahti
Sproščena druščina na jahtiFOTO: fameflynet.com

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368