Zadovoljna.si
Tanja Žagar

Narodna

Tanjo ujeli v objemu postavnega neznanca

Z.M.
30. 07. 2012 15.17
44

Priljubljena pevka Tanja Žagar se je zadnjih nekaj let skozi življenje sprehajala sama, brez partnerja ob svoji strani, slednje pa se bo morda spremenilo. 30-letnico so namreč na eni od filmskih premier ujeli v objemu postavnega prijatelja, s katerim sta si bila sumljivo blizu.

Se je Tanja končno zaljubila?
Se je Tanja končno zaljubila?FOTO: Arhiv Gong Records
Le ena od nagajivih fotografij, ki jih je pevka objavila na svojem Facebooku.
Le ena od nagajivih fotografij, ki jih je pevka objavila na svojem Facebooku. FOTO: Facebook

Tanja Žagar nam je še nedolgo nazaj povedala, da je še vedno samska ter da jo privlačijo predvsem zreli in starejši moški z izkušnjami, nič nima proti, če so to ločenci z otroki. Nedavno pa se je v javnosti na eni od filmskih premieri po dolgem času pojavila v družbi skrivnostnega prijatelja, s katerim sta si bila po besedah navzočih zelo blizu. Že med predstavo sta menda ves čas tiščala glave skupaj, ko sta zapuščala dvorano, pa sta si bila menda že nevarno blizu. Je pevka končno našla moškega, ki bo sposoben držati korak z njenim pestrim vsakdanom? "Že od nekdaj zelo rada hodim v kino. A to rada počnem vsaj v dvoje!  Zelo rada pa imam tudi skupinsko uživanje v kinodvorani. Tokrat sem si film ogledala s svojim prijateljem, s katerim me boste lahko v kinu, pa tudi kje drugje, zagotovo videli še velikokrat. Pravzaprav imam v svoji družbi kar nekaj zelo prijetnih moških, s katerimi mi čas tiho, tiho beži ... in nikoli se ne ve, lahko se zgodi, da se prav zaradi katerega od njih moje srce nekega dne zaljubljeno zbudi!" nam je v svojem nagajivem slogu zaupala Tanja.

Skriva ljubezen?

Tanja svoje življenje zelo rada deli s svojimi oboževalci, ravno zato je zanimivo, da doslej na svojem spletnem profilu še ni omenila svojega potencialnega srčnega partnerja, zato pa se rada pokaže v domačih opravilih, kot sta zalivanje vrta in kuhanje, svoje spletne prijatelje pa z veseljem povabi tudi, da se ji pridružijo na počitnicah. In kakšen bi moral biti moški, ki bi lahko osvojil njeno srce? "Posebnega spiska lastnosti, ki bi jih moj moški moral imeti, nimam, vsekakor pa ob sebi potrebujem nekoga, ki bo tako kot jaz, "zaljubljen v življenje"," je za konec še dodala pevka.

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375