Zadovoljna.si
Te kopalke niso najbolj primerne zate, Margot.

Trači

Te kopalke ji delajo veliko krivico!

Z. T.
26. 09. 2012 08.46
9

Bi uganili, da je na fotografiji 22-letna igralka, ki je povrhu vsega še nadvse atraktivna? Najbrž ne, saj ji kopalke, ki si jih je oblekla, ne delajo prav nobene usluge, ravno nasprotno, videti je, kot bi bile njene prsi močno povešene. Poglejte.

Te kopalke niso najbolj primerne zate, Margot.
Te kopalke niso najbolj primerne zate, Margot.FOTO: Profimedia
V zagovor mlade igralke Margot Robbie lahko povemo, da si kopalk ni sama izbrala, saj je fotografija nastala med snemanjem filma z veliko bolj slavnim igralskim kolegom Leonardom DiCapriem 'The Wolf of Wall Street'. Fotografija je sicer nastala med snemanjem prizora, ki se dogaja na jahti, 22-letna Margot je nastopila v črnih enodelnih kopalkah, ki njenemu oprsju niso dale nikakršne oblike, ampak so ga prav 'nesramno' potisnile navzdol.

Scorsese ji bo prinesel slavo

Svetlolasa igralka sicer prihaja iz Avstralije, igralsko kariero je začela pri 18 letih na rodnih tleh v 'soap operi', slavo pa si je pridobila v seriji mreže ABC Pan Am, vendar so serijo zaradi slabe gledanosti kmalu ukinili. Ime Margot Robbie je v filmskemu svetu pridobilo na veljavi, potem ko se je razvedelo, da bo igrala v filmu Martina Scorseseja, in to ob Leonardu DiCapriu.

Obeta se ji uspešna kariera.
Obeta se ji uspešna kariera.FOTO: Fame

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471