Zadovoljna.si
Tamara Beckwith

Trači

Tega pa ni želela pokazati ...

Z. T.
15. 11. 2012 13.03
1

Nekaterim občutek za oblačenje preprosto ni bil položen v zibelko, in to jih "preganja" vse življenje, sploh če gre za osebe, na katere prežijo paparaci. Slavna Britanka je tokrat spet pokazala, da ji pri izbiri oblačil ni najbolj jasno, kaj je primerno za na ulico.

Tamara rada izbere kaj neprimernega ...
Tamara rada izbere kaj neprimernega ...FOTO: Profimedia

... neprimernega v vseh pogledih.
... neprimernega v vseh pogledih. FOTO: Profimedia

Tamara Beckwith v življenju pravzaprav nima početi kaj veliko drugega, kot da se odloča o tem, kaj si bo oblekla. 42-letna predstavnica britanske smetane in občasno udeleženka resničnostnih serij je redna gostja vseh mogočih zabav in pogosto izbere kose oblačil, ob katerih prisotni obnemijo. Tokrat se je v mrežasti obleki temno modre barve odpravila na zasebno večerjo v neko londonsko elitno restavracijo. Obleka je zelo veliko razkrivala, a kaže, da je razkrila več, kot si je gospodična Beckwith želela. Imela je namreč oblečene roza spodnje hlačke, ki jih prosojna obleka ni mogla skriti.

Mama, ki je ni bilo

Beckwithova izhaja iz družine, ki je obogatela z nepremičninami, njena danes 25-letna hči Anouska pa se spominja, da v otroštvu pravzaprav ni imela matere. Tamara, ki je rodila pri 17 letih, je bila prezaposlena s prirejanjem zabav, sama pa tudi ni manjkala na nobeni. Anouska je v nekem intervjuju povedala, da se spominja, da so jo spat dajali stari starši, zjutraj pa je spet videla le stare starše, o mami pa ne duha ne sluha. 42-letna Tamara slovi tudi po tem, da potuje le z zasebnimi letali ter se rada vozi s hitrimi avtomobili.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413