Zadovoljna.si
Tina Maze

Trači

Tina Maze, pozor, prihaja svetlolasa Anna!

N.J.
12. 10. 2013 14.00
26

Tina Maze je med smučarkami pokalu dobila novo svetlolaso konkurenco. Anna Fenninger si je močno posvetlila lase, oblekla rjave usnjene hlače, belo bluzo in zelen telovnik in pokazala, da je čisto pravi avstrijsko dekle!

Anna Fenninger
Anna FenningerFOTO: Facebook
"Tudi če sem zdaj svetlolasa, sem še vedno isto dekle!" je spremembo komentirala vrhunska avstrijska smučarka. "Bila je spontana odločitev in zanimalo me je, kakšna bila videti," je zaupala in dodala, da se barve še privaja. "Bolj kot se gledam, bolj sem navajena."

Tina Maze
Tina Maze FOTO: Milka

Spremenila barvo, da je ne bi prepoznali?

Anna si barve las ni spremenila zato, da je ljudje ne bi prepoznali. Pravi, da je že vajena tega, da ni nikjer anonimna. "Kjer koli sem, vsi vedo, da sem tam, saj vidijo moj avto. To me niti ne moti, rada pa imam, če ljudje niso vsiljivi," je dejala in priznala, da je iz leta v leto močnejša in da ni več pod takim stresom zaradi pozornosti, ki ji jo mediji in ljudje namenjajo, kot je bila recimo pred dvema letoma. Lepa smučarka je sicer v zvezi z Manuelom Veithom. Kot pravi, ji veliko pomeni, da ji stoji ob strani, jo pomirja in pazi nanjo.

Nov način priprav?

Anna ni bila na snegu vse od začetka aprila. Povedala je, da si je želela premora in je na sneg spet stopila komaj konec avgusta, čeprav običajno začne trenirati na snegu najkasneje v začetku omenjenega meseca. Vzela pa si je več časa za fizične priprave na fitnesu in jo menda zanima, ali bo zaradi tega kaj drugače.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493