Zadovoljna.si
Veseli se nove sezone, kjer bo znova skušala poseči po najvišjih mestih.

Trači

Mazejeva po prometni nesreči že na belih strminah!

STA / U.S.
17. 10. 2013 10.17
14

Naša najboljša smučarka vseh časov Tina Maze, ki začetek nove olimpijske smučarske sezone že nestrpno pričakuje, te dni pili tehniko skupaj s hrvaškim asom Ivico Kosteličem. Svoje oboževalce sta junaka belih strmin pozdravila tudi prek družabnega omrežja in sporočila, da se skupaj dobro zabavata. Prometna nesreča, ki jo je naša smučarka doživela pred kratkim, pa je zdaj že preteklost.

Odlično se razumeta, zato je bil tudi skupen trening ena sama zabava!
Odlično se razumeta, zato je bil tudi skupen trening ena sama zabava!FOTO: Facebook
26. oktober, ko nastopi tudi uradna otvoritev nove smučarske sezone s tekmami na avstrijskem ledeniku Sölden, se bliža s svetlobno hitrostjo. "Veselim se ga. Dobro je, da po napornih pripravah končno začnemo novo sezono, ki z olimpijskimi igrami predstavlja še večji izziv. V Vancouvru pred štirimi leti olimpijski mi je nastop dobro uspel, vendar je vseeno manjkalo zlato, do katerega me je ločilo le nekaj stotink. Motivacija je gotovo velika. Se pa z medaljami ne mislim obremenjevati. Že lansko leto se nisem, sem pa se ukvarjala z mojim gibanjem med vratci in tudi tokrat ne bo drugače. To me najbolj zanima in zato bom skušala priti do svojega najboljšega smučanja, do perfekcije," je napovedala Mazejeva na novinarski konferenci pred časom.

Skupen trening

Črnjanki, ki ima tudi letos zelo visoke cilje, konec koncev je pred nami olimpijska sezona, pa na zadnjih treningih družbo dela hrvaški smučar Ivica Kostelić, ki, kot priznava sam, v družbi naše Tine neznansko uživa.

Fotografijo, na kateri skupaj pozirata, sta objavila na Facebook profilu in z njo navdušila več deset tisoč navijačev. "Trening z gladiatorjem! Dobri ljudje!" je pod fotografijo zapisala Mazejeva, Ivica pa je svoje veselje izrazil z besedami: "Treniram v 'aMAZE-ing' družbi Tine Maze."

Z ledenikov na obalo

Po napornih treningih pa se Tina najraje, kot je že večkrat priznala sama, sprosti ob morju. Tam si lahko v miru napolni baterije in dobi dodaten zagon. Tako je pred nekaj dnevi s prijatelji delila utrinke s pečine, kjer se je spuščala po vrvi.

Nesrečno padla z motorjem

Pred kratkim je na novinarski konferenci pred pričetkom sezone razkrila tudi, da je pred časom doživela lažjo prometno nesrečo. K sreči jo je odnesla le z nekaj praskami in modricami, ki so pokukale na plano čez nekaj dni. "V prometu moramo biti vsi zelo pazljivi, da se ne primerijo kakšne neprijetnosti ali hujše nesreče, ki nas lahko zaznamujejo za vse življenje," je dejala smučarka, ki je kot vrhunska športnica zaposlena v slovenski policiji in nadaljevala: "Ko sem bila na prednostni cesti, me je gospa spregledala. Malo preveč sem bila sproščena, ker je šlo počasi. Mislila sem, da morajo paziti drugi, ko sem na prednostni cesti. Gospa pa mi je zaprla pot, ker je bila malo odsotna, mogoče celo na telefonu. Sprva sem se lahko malo naslonila na avto, ko pa je peljala naprej, sem izgubila ravnotežje in padla po tleh. Nič groznega, le nekaj prask. Imela sem srečo, a te pretrese. Dobra šola in poduk vsem, da je potrebno paziti na cestah in biti stoodstotno zbran."

K sreči se je vse dobro končalo in slovenska alpska smučarka je znova nared, da poseže po najvišjih mestih. Komaj čakamo!

Veseli se nove sezone, kjer bo znova skušala poseči po najvišjih mestih.
Veseli se nove sezone, kjer bo znova skušala poseči po najvišjih mestih.FOTO: Damjan Žibert

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493