Zadovoljna.si
Bizarni deli telesa - 6

Trači

To je dokaz, da tudi zvezdniki niso popolni!

zadovoljna.si
24. 12. 2014 09.54
1

Zahvaljujoč zavajajočim brezhibnim fotografijam slavnih, ki krasijo naslovnice revij, pogosto mislimo, da so zvezdniki popolni in brez napak. A ni tako - tudi oni so le navadni smrtniki, ki se tako kot drugi soočajo s pomanjkanjem samozavesti zaradi drobnih telesnih hib. Nekatere so prav bizarne!

Heidi Klum in Seal
Heidi Klum in SealFOTO:
'Zveriženi' prsti

Ameriška igralka Jennifer Garner ima zelo nenavadna stopala. Morda je za to krivo to, da je mnoge noči preživela na nogah v čevljih z visokimi petami, ki so ji mezinčka porinile čez druge prste. Kljub temu brez pomislekov nosi vsem priljubljene japonke in se s svojima nenavadnima mezinčkoma ne obremenjuje.

Kate Moss velja za eno najbolj uspešnih manekenk na svetu, a tudi ona ni popolna! Paparaci so jo ujeli med odhajanjem iz ene od londonskih restavracij, njihovo pozornost pa ni pritegnila njena graciozna obleka, temveč njeni zveriženi prsti na nogi. Zvezdnica se verjetno po vseh teh letih dela v modni industriji zaveda svoje pomanjkljivosti, a je zato ne skriva. Popolnoma sproščeno se je namreč sprehajala v odprtih sandalih!

Strašljive brazgotine

Temnopolti angleški pevec Seal je najbolj znan po uspešnici 'Kiss From A Rose', mnogi pa ga poznajo tudi po brazgotinah na obrazu, ki so postale že skoraj njegov zaščitni znak. Nekateri so menili, da so brazgotine posledica nesreče ali pretepa, kar pa ne drži. Gre za avtoimunsko bolezen lupus, ki je genetska in prizadene vezivno tkivo. Bolezen je Sealu že v otroštvu iznakazila obraz, vendar kljub temu velja za privlačnega možakarja, končno mu je uspelo osvojiti lepotico Heidi Klum, s katero sta bila vrsto let srečno poročena.

Bizarni deli telesa - 3
Bizarni deli telesa - 3 FOTO:
Grd 'škratovski' palec

Čeprav Megan Fox velja za eno izmed najlepših zvezdnic v Hollywoodu, za katero vzdihuje marsikateri moški in tudi ženska, 25-letna temnolaska ni povsem brez napak. Igralka ima namreč na roki nenavadno kratek palec z zaokroženim zgornjim delom, noht pa je izjemno kratek in širok.

Gre za stanje, imenovano brahidaktilija. V enem izmed oglasov za mobilni telefon, kjer se temnolaska gola kopa v kadi, v roki pa drži telefon, so v kadru, v katerem od blizu pokažejo aparat, uporabili kar roko njene dvojnice.

Bizarni deli telesa - 4
Bizarni deli telesa - 4 FOTO:

Kam je izginil popek?

Češka manekenka Karolina Kurkova, ki sodi v šopek lepotic Viktorijinih angelčkov, le ni popolna. Manjka ji namreč popek, ki ji ga na fotografijah običajno računalniško dodajo, na modnih revijah pa narišejo. Popek je 27-letna lepotica izgubila že kot otrok zaradi posledic operacije, danes pa je zgled mnogim, ki trpijo za isto težavo. Karolina je kljub pomanjkljivosti uspela v poklicu, ki zahteva brezhiben videz.

Zraščena prsta

Ashton Kutcher, ki slovi po svojem humorju ter uspešni filmski karieri, je v eni izmed pogovornih oddaj povedal, da ima delno sindaktilijo, kar označuje skupaj zaraščene prste. Igralec in nekdanji mož prelestne Demi Moore ima tako na desni nogi dva prsta zaraščena skupaj, na ta račun pa se rad tudi pošali.

Bizarni deli telesa - 5
Bizarni deli telesa - 5FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368