Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Slovenija se zgraža: 'To je popolna polomija!'

N.J.
11. 10. 2013 14.45
155

Je že res, da se lahko iz stvari, ki nas bolijo, tudi kaj naučimo. To je nekaj, kar je nedavno izkusila ena izmed tekmovalk resničnostnega šova TOP 4 s Tjašo Kokalj. Simona Könye je za poslovni razgovor namreč izbrala precej neprimerno obleko. Tjaša je njen izbor odkrito skritizirala …

Naloga: Poslovni 'outfit'

Spremljajte TOP 4 s Tjašo Kokalj na Kanalu A vsako nedeljo ob 21:10.

Vse pretekle oddaje pa si lahko pogledate na VOYO!

Voditeljica oddaje Tjaša Kokalj je vse tekmovalke šova TOP4 povabila v svojo pisarno in jim zadala nalogo, naj se uredijo za poslovni razgovor. Med dekleti se je vnel boj za garderobo, ko so morale pokazati, kaj so izbrale, pa so nekatere naletele na kritike. Izbor pravilne poslovne obleke namreč ni mačji kašelj. Kot je žirantka Mojca Majhen kasneje povedala, je bil Nikin izbor obleke sicer v redu in je delovala samozavestna, ”vendar ima tudi samozavest svoje meje in moraš biti samokritičen” . Nastja je bila po drugi strani menda preveč seksi in neposlovna, obula pa je ”čevlje, v katerih je hodila, kot da je domina”.

To je totalen polom!'

Svojo izbiro je predstavila tudi 21-letna Simona Könye, ki si je nadela drzno zeleno oprijeto obleko z razporkom spredaj. Od nje se je veliko pričakovalo, saj se je za sodelovanje v oddaji menda odločila, ker so njene življenjske sanje ustvariti modno kolekcijo za obilnejše ženske ter organizirati modno revijo. Kot je zaupala ob prijavi, bi bil namen te kolekcije vsem ženskam podariti nekaj lepega ter jim pokazati, da morajo biti ponosne na to, kar so. Kljub vsemu je bila njena izbira  totalen polom. Tjaša jo je skritizirala in ji dejala, da bi bila sama raje gola, kot oblečena v takšno obleko. Simoni je naročila, naj prinese s seboj kovček, v katerem je Tjaša našla črne hlače in črn suknjič, ki sta izgledala mnogo bolje. Simoni je sicer uspelo izstopiti iz sence, a to ni vedno edini način, kako priti do vrha. Le katerim bo uspelo uspešno prestati vse preizkuse in postati TOP 4? Preveri vsako nedeljo na Kanalu A ob 21.10 ali na VOYO - kjerkoli in kadarkoli. Ne zamudi!

KOMENTARJI (155)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493