Zadovoljna.si
Pierce Brosnan

Trači

To pa je novica: sin Piercea Brosnana zaročil lepo Sanjo!

U.S.
04. 11. 2013 09.20
6

Sean Brosnan, najstarejši sin legendarnega igralca Piercea Brosnana, in igralka ter producentka Sanja Banić, ki prihaja iz Hercegovine, sta pred dnevi oznanila veliko novico, in sicer da sta pripravljena na to, da v kratkem zakorakata v zakonske vode.

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan FOTO: Reuters
Po pisanju srbskega Blica se je sedaj parček, ki v prihodnosti načrtuje tudi skupno družino, zaročil. Glede na to da ljubezenska pravljica med Saenom Brosnanom, sinom legendarnega Jamesa Bonda, in lepo igralko Sanjo Banić traja že kar nekaj let, to niti ni tako presenetljiva novica. So se pa novice, da sta se pred dnevi tudi uradno zaročila, toliko bolj razveselili njuni sorodniki in prijatelji, ki zdaj nestrpno pričakujejo veliko filmsko poroko. "Vemo, koliko mu Sanja pomeni. Stala mu je ob strani v najtežjih trenutkih v življenju, ko je po hudi borbi z zahrbtno boleznijo izgubil 42-letno sestro Charlotte," so veselo novico za medije komentirali njuni bližnji prijatelji.

Skupna ljubezen, skupna kariera

Sean in Sanja že dobro leto dni živita skupaj v Kaliforniji, kjer tudi oba delata. Ja, Hollywood jima je tako dovolj blizu, a obenem še vedno dovolj odmaknjen, da lahko v miru uživata skupno življenje. Sicer sta oba zaposlena v filmski hiši 'Knightmarcher Studios', katere idejni vodja in lastnik je prav Sean, Sanja pa je tam uspešna producentka. V preteklosti je sicer lepotička imela tudi nekaj manjših filmskih vlog, med drugim je najbolj 'blesteča' tista iz filma Savanna, ko se je pod uspešnico podpisala tudi kot producentka.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471