Zadovoljna.si
Soraja Vučelić

Trači

Naprodaj je za 500 evrov

Z. T.
13. 08. 2012 09.44
21

25-letni lepotici, o kateri govorimo, se je udeležba v resničnostnem šovu Big Brother kar dobro obrestovalo. Dobro obveščeni viri namreč zatrjujejo, da se lastnica te zadnjice v diskotekah ali na kakšni prireditvi prikaže le, če prejme vsaj 500 evrov.

Soraja svojo prisotnost 'prodaja' za 500 evrov.
Soraja svojo prisotnost 'prodaja' za 500 evrov.FOTO:
S Paris naj bi se skupaj zabavali.
S Paris naj bi se skupaj zabavali. FOTO: Facebook
25-letna srbska starleta Soraja Vučelić zna dobro unovčiti pridobljeno slavo. Potem ko se je udeležila srbske izdaje resničnostnega šova Big Brother 4, kjer je ponosno razkazovala svoje obilno silikonsko oprsje, zna spretno ohranjati zanimanje javnosti za vse, kar počne. Njen profil na Facebooku je vedno poln fotografij, ki beležijo njene 'premike' in podvige, predvsem pa na fotografijah rada pokaže veliko kože.

Poje le za doplačilo

Danes lahko Soraja zgolj za to, da se kot gostja nekega kluba nasmiha, srka pijačo v separeju in pozira skupaj z obiskovalci, zahteva 500 evrov na večer. Nedavno se je sicer preizkusila tudi kot pevka, a poje le za doplačilo.

Kot Paris?

Morda pa se 25-letnica zgleduje po svetovno znani zvezdnici Paris Hilton, ki za svoje pojavljanje zaračunava sicer bistveno višje vsote, a nihče pravzaprav ne ve, zakaj je tako zaželena. Nedavno sta se srečali na otoku Ibiza, kjer sta se tudi skupaj fotografirali. Skupaj naj bi se zabavale vse noči, čeprav so mnogi prepričani, da sta se 'družili' le na fotografiji.

Njeni oboževalci lahko na družbenem omrežju spremljajo vsak njen korak.
Njeni oboževalci lahko na družbenem omrežju spremljajo vsak njen korak.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375