Zadovoljna.si
Pevec je zgrožen nad aretacijo svojih staršev.

Trači

Tony Cetinski: V teh težkih trenutkih lahko le moli!

J.V.
06. 08. 2014 11.06
4

Afera Cetinski znova dviguje prah, v bran svojih staršev pa se je tokrat na svojem družabnem omrežju postavil tudi pevec Tony Cetinski. Mirka in Vinko Cetinski so namreč pred nekaj dnevi na njunem domu v Roviniju aretirali zaradi domnevne davčne goljufije, to pa ni edina obtožba, s katero se par te dni sooča.

Pevec je zgrožen nad aretacijo svojih staršev.
Pevec je zgrožen nad aretacijo svojih staršev.FOTO:

»To je moj odgovor medijem, če bi ga ti želeli in mislim, da ga bodo,« je na svoj Facebook profil zapisal Tony Cetinski in dodal: »Po več kot treh letih napornega vsakodnevega preiskovanja nimajo nikakršnih dokazov, sedaj pa naj bi se spet pojavil sum. Dejstvo je, da je treba upravičiti ves potrošen državni denar za potrebe raziskave, a dokaz ne obstaja. To kar se dogaja samo dokazuje, da so moji starši v preiskavi uspešno dokazali izvor pridobljenih sredstev, ki so utemeljena v letih uspešenega dela.«

Mirka in Vinko Cetinski so policisti pred nekaj dnevi aretirali na njunem domu v Rovinju. »Uničujejo ugled in zdravje mojih staršev in celotne družine,« se jezi priljubljeni hrvaški pevec in dodaja, da vse, kar mu preostaja, je, da moli in verjame v pravičnost pravosodja.

Mirko in Vinka Cetinski
Mirko in Vinka CetinskiFOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493