Zadovoljna.si
Tori Spelling na plaži - 1

Trači

Takšna je postala zaradi zakonske drame!

J.V.
08. 08. 2014 13.18
10

Za nekdanjo zvezdnico serije Beverly Hills je zelo burno leto, ki so ga zaznamovale predvsem njene zakonske težave in moževa afera, zato ji je nekaj dni ob morju zagotovo prijalo. Tori Spelling in njene štiri otroke so pred nekaj dnevi opazili na eni od plaž na Malibuju, na kateri je hollywoodska zvezdnica pokazala svoje neverjetno vitko telo.

Tori Spelling na plaži - 1
Tori Spelling na plaži - 1FOTO: Profimedia

Tori Spelling in njen mož Dean McDermot sta se odločila, da na račun njegove afere in njunih številnih zakonskih težav zaslužita nekaj denarja, s katerim sta si sedaj privoščila počitnice.

Hollywoodsko zvezdnico so v družbi njenih otrok opazili na Malibuju in Tori je znova postala tarča kritik na račun njene že skoraj anoreksične postave. Čeprav je bila igralka vedno zelo vitka, pa se zdi, da je v zadnjem času postala dobesedno shirana. Ostalo je le njeno silikonsko oprsje.

Če je verjeti poročanju ameriških medijev, naj bi se situacija v njenem zakon v zadnjem času nekoliko izboljšala, ali jima bo res uspelo prebroditi krizo, pa bo pokazal čas.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493