Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

O ne, tokrat pa je šla predaleč!

Z. T.
29. 10. 2012 10.50
2

Lastnica največjih naravnih prsi na Balkanu si vsekakor ne more privoščiti, da bi njen dekolte kar koli kazilo. Zaveda se namreč, da so običajno vsi moški in tudi ženski pogledi usmerjeni v njeno oprsje. Tokrat so ji ponagajali mozoljčki.

Srbska turbofolk zvezda Jana Todorović je širše znana predvsem po tem, da je lastnica največjega naravnega oprsja med balkanskimi estradnicami. 38-letna pevka seveda ob vsakem svojem nastopu poskrbi, da ima predvsem njeno moško občinstvo dober pogled na njen dekolte, zato tudi izbira takšna oblačila, ki kar največ razkrivajo. A radodaren dekolte zahteva svoj davek, saj mora Jana vedno poskrbeti, da je koža lepa in brezhibna. Na nedavnem nastopu je imela zvezdnica očitno nekaj težav, saj so jo paparaci zalotili, kako nekaj brska po dekolteju. Izkazalo se je, da je Jana opazila majhen mozoljček, ki se ga je odločila 'ugonobiti'. Ali je bila z rezultatom svojih prizadevanj uspešna ali pa je bilo vse skupaj videti še slabše. Znano je namreč, da se z nečistimi rokami ne sme stiskati mozoljev ...

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404