Zadovoljna.si
Nicole Minetti - 3

Trači

Tudi političarke so seksi

Z.N.
18. 07. 2012 14.32
26

Vajeni smo, da so političarke bolj konservativne in da pazijo, da se v javnosti ne pojavljajo pomanjkljivo oblečene in v preveč izzivalnih pozah. A paparacem vseeno včasih uspe v objektiv ujeti kakšno pikantnost. Vas zanima, katera političarka je tako seksi?

Nicole Minetti - 3
Nicole Minetti - 3 FOTO: Twitter

Paparaci so tokrat na plaži v bikiniju ujeli italijansko političarko Nicole Minetti, ki se je sončnim žarkom predajala v Porto Cervu na Sardiniji. Tja naj bi odpotovala skupaj z asistentom Luco Pedrinijem, da bi si nabrala novih moči.

Fotografije Minettijeve v bikiniju so takoj objavili v skoraj vseh italijanskih medijih in šušlja se, da naj bi se lepotica nameravala vrniti v svet zabave. Komaj 27-letno dekle, sicer lombardsko regionalno svetnico, je v politične vode pripeljal nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi, kateremu naj bi Minettijeva pomagala do seksa s tedaj mladoletno Maročanko Ruby. Minetti je pred časom za CNN povedala, da je Berlusconi kot oseba zelo dostopen, še posebej za lepe in prijazne ženske. "Prvič sem ga srečala pred tremi leti v bolnišnici St. Raphael, kamor je prihajal na terapije. Stopila sem do njega in mu povedala, da sem njegova velika oboževalka in da bi se rada ukvarjala s politiko, sodelovala na konvencijah … bil je izjemno prijazen in mi je takoj dal svojo telefonsko številko. Kmalu sem ga poklicala," je povedala. Nekaj mesecev po prvem srečanju naj bi že prišla v njegovo vilo, a kot je povedala, ni šlo za razuzdane zabave, temveč za umirjene večerje z dobro hrano in vinom. Čeprav naj bi sprva dejala, da je na Berlusconiji mogoče videti marsikaj in da ji je Berlusconi uničil življenje, je nato vse te izjave preklicala. Povedala je, da so jo narobe razumeli in zanikala govorice, da naj bi se v Berlusconijevi vili dogajale orgije.

 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368