Zadovoljna.si
Fran Drescher - 2

Trači

V ozkem mini krilu je zaznamovala 90. leta, sedaj je neprepoznavna

J.V.
28. 08. 2015 12.53
53

Hollywoodska igralka Fran Drescher je zaslovela z vlogo varuške Fran v priljubljeni humoristični seriji. Tesno oprijeta mini krila, brezhibno urejen make-up in natupirana pričeska so bili poleg nadležnega glasu tisto, kar je Fran poneslo do slave. Stvari pa so se v zadnjih letih nekoliko spremenile. Z mastnimi lasmi in nenaličena je bila zvezdnica skoraj neprepoznavna.

Igralka Fran Drescher je po več letih, odkar so serijo predvajali na malih ekranih, še vedno najbolj znana po vlogi v Varuški. Zvezdnica je zagotovo eden izmed razlogov, zakaj so bila mini oprijeta krila v 80. letih tako popularna in visoko natupirane pričeske hit med pripadnicami nežnejšega spola. In tako kot so minili ti časi, je minila tudi njena slava.

Fran Drescher - 2
Fran Drescher - 2FOTO: Profimedia

Le še senca same sebe

Fran se je v zadnjih letih nekoliko umaknila iz javnosti. Pred časom so paparaci 56-letno igralko ujeli na letališču v Los Angelesu, kamor je prispela s pasjim ljubljenčkom. Oblečena popolnoma v črno, z neurejeno pričesko in brez kančka ličil je bila Fran le še senca same sebe in pravi kontrast podobi, ki smo je vajeni videti na rdeči preprogi.

Trdi, da so jo ugrabili nezemljani

Lansko leto se je zvezdnica znašla v središču pozornosti, ko je za britanski medij izjavila, da je doživela srečanje z nezemljani. Ti naj bi jo ugrabili, podobno izkušnjo pa naj bi imel tudi njen bivši mož Peter Marc Jacobs. Igralka trdi, da so ji v glavo vstavili čip. "Veste, zanimivo je, da sva oba s Petrom srečala nezemljane, preden sva se spoznala,'' je trdila Fran in dodala: "Oba sva bila v srednji šoli. Nekaj let kasneje sva se spoznala in ugotovila, da sva imela enako izkušnjo. Mislim, da sva bila na nek način programirana, da se srečava. Oba imava enako brazgotino. Sta popolnoma enaki in na istem mestu.'' Čeprav njen mož menda ni bil prepričan, da je brazgotina posledica ugrabitve nezemljanov, pa je igralka vztrajala, da je njena zgodba resnična, in dodala, da so ju nezemljani programirali, da bi tako mislila.

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413