Zadovoljna.si
Seks - 1

Trači

Tuđman posnel 11-minutni domači pornič

Z.M.
01. 08. 2012 11.36
25

Igor Tuđman, vnuk nekdanjega hrvaškega predsednika, je s svojim dekletom Natašo Ivkošević v hotelski sobi v Zagrebu posnel pornič, ki ga zdaj kar sam prodaja medijem. Posnetek, ki traja 11 minut, naj bi mu pomagal pri prodoru na balkansko turbofolk sceno. Pa mu bo res? Poglejte!

Seks - 1
Seks - 1 FOTO: Thinkstock

Nekdanji hrvaški predsednik Franjo Tuđman bi se zagotovo obrnil v grobu, če bi vedel, kaj počne njegov vnuk Igor Tuđman. Zagrebški plejboj, ki se že vrsto let kot pevec poizkuša prebiti na balkansko turbofolk sceno, se je namreč odločil, da bo kariero začel graditi na preverjen način – s seks škandalom. S svojim dekletom Natašo Ivkoševič je v enem od zagrebških hotelov najel sobo in v njej posnel domači pornič. 11-minutni video naj bi kar sam poizkušal prodati hrvaškim medijem! Posnetek je po nagovarjanju številnih bralcev objavil srbski Kurir.

Slaba reklama ali stopnička do slave?

Igor in Nataša sta se strastem prepustila z namenom, da bi posnetke svojega intimnega odnosa za dober denar prodala najboljšemu ponudniku. V videu lahko vidimo, kako si pred samim aktom izmenjata nekaj vročih stavkov, da bi še podžgala erotično igro, nato pa se spustita v dokaj dolgočasne in predvidljive posteljne akrobacije. Bo Igor s tem videom res prišel do tako želene medijske prepoznavnosti, ki mu bo pomagala na poti do glasbene kariere, ali ga po objavi posnetka nihče več ne bo jemal resno?

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368