Zadovoljna.si
Jennifer Aniston - 5

Trači

Tukaj slavni par preživlja medene tedne!

J.V.
19. 08. 2015 12.40
25

Hollywoodska ljubljenka Jennifer Aniston in njen Justin Theorux sta se po dobrih štirih letih zveze pred kratkim končno sprehodila do oltarja in pred 70 svati zapečatila svojo ljubezen. Dejstvo, da sta poroko do zadnjega trenutka skrivala pred mediji in javnostjo, ni bilo nobeno presenečenje, sedaj pa je v javnost pricurljala tudi informacija, kam sta slavna mladoporočenca pobegnila na medene tedne.

Po več letih ugibanja, kdaj bosta skočila v zakonski jarem, sta se slavna prijateljica in njen izbranec Justin pred kratkim končno poročila.

Po poročanju ameriških medijev, so bili na intimno poročno ceremonijo vabljeni le njuni najbližji prijatelji in družinski člani, sama poroka pa se je odvijala na njunem posestvu na Bel Airu.

In medtem ko jima je uspelo datum poroke ohraniti skrivnost vse do konca, pa to ne velja za destinacijo, kjer te dni preživljata medene tedne. Ameriški mediji poročajo, da se mladoporočenca trenutno nahajata na Bora Bori, kjer so ju tudi prvič ujeli skupaj kot gospo in gospoda Theroux.

V galeriji si lahko pogledate fotografije eksotične destinacije, kjer trenutno uživata.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413