Zadovoljna.si
Takole se Seka izpostavlja sončnim žarkom.

Trači

Turbofolk diva s svojimi stegni vznemirja oboževalce

Z. T.
31. 08. 2012 16.07
20

Če želiš, da oboževalci ne pozabijo nate, tudi medtem ko si na dopustu, jih moraš ves čas zalagati z novimi informacijami o sebi, predvsem pa s fotografijami. Še bolj je učinkovito, če so te fotografije nekoliko 'začinjene'. Poglejte, katera srbska zvezdnica je takole 'pogrela' svoje oboževalce.

Takole se Seka izpostavlja sončnim žarkom.
Takole se Seka izpostavlja sončnim žarkom.FOTO: Twitter
Seka Aleksić si je po naporni turneji privoščila dopust, a tudi na oddihu turbofolk diva ne pozabi na svoje oboževalce. Z grškega otoka Kefalonija jih je namreč ves čas 'oskrbovala' s svojimi fotografijami, pri čemer ni bila prav nič sramežljiva, tako da je predvsem moški del sledilcev na Twitterju osrečila s posnetki v kopalkah.

V Grčiji je sicer z možem Veljkom in nečakinjo Heleno. Zvezdnica veliko časa posveti sončenju, saj, kot je sama zapisala: ''Obožujem sonce … sebi nikoli nisem dovolj temna.”  Kaže, da se Seka prav nič ne zmeni za opozorila zdravnikov, da je izpostavljanje soncu nevarno.

Letovala je v Grčiji.
Letovala je v Grčiji.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375