Zadovoljna.si
Adele

Trači

Uau, kakšna sprememba! Poglejte jo danes!

J.V./Z.M.
04. 12. 2014 13.54
10

Priljubljena britanska pevka Adele se je po rojstvu sina umaknila iz javnosti in medijem ter si vzela dolgo pavzo od glasbene kariere. Zato je marsikdo sprva skoraj ni prepoznal, ko se je pred nekaj tedni po dolgem času v javnosti pojavila vidno shujšana.

Adele -mala
Adele -mala FOTO:

Ko je Adele leta 2008 izdala svoj prvi album '19', je bila okroglolična najstnica, ki je sramežljivo sprejela prvo glasbeno nagrado BRIT, leto dni pozneje pa še dva grammyja. Po objavi drugega albuma 21, ki ji je prinesel kar šest zlatih gramofončkov, so se s sramežljivostjo počasi začeli topiti tudi njeni odvečni kilogrami. Čeprav je bila Adele dolgo zagovornica oblin, opazno hujša, s svojo novo podobo pa je nedavno šokirala tudi paparace, ki so jo ujeli v Londonu.

Danes srečno zaljubljena in lažja pa se še vedno rada spomni preteklosti, ki jo je pripeljala do svetovne slave. Najbolj je hvaležna za nesrečno ljubezen, zaradi katere je nastal album 21. "Če ne bi spoznala svojega nekdanjega fanta, ki mi je zlomil srce, bi bila še danes tista prestrašena naivna 18-letnica. Najboljša stvar je, da danes natanko vem, kaj želim od sebe in od ljudi, ki me obkrožajo,'' je razložila simpatična pevka in dodala, da ne bo nikoli več posnela albuma, namenjenega nesrečni ljubezni.
 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399