Zadovoljna.si
Demi Moore

Trači

Uboga Demi! Hčerke je ne prenesejo več

Z.C.
18. 07. 2012 11.57
13

V družini Moore je počilo. Igralkine tri hčerke Rumer, Scout in Tallulah naj bi resno razmišljale, da bi zahtevale za mater prepoved približevanja. Vzrok naj bi bilo obnašanje Demi Moore, ki naj bi jih spravljalo ob živce. Le kaj počne takega 49-letna igralka?

Demi Moore
Demi MooreFOTO: Fame

Rumer, Scout in Tallulah, tri hčerke slavne hollywoodske igralke Demi Moore, resno razmišljajo, da bi zaprosile za sodno prepoved približevanja. Kot je neimenovan vir povedal za ‘Radaronline’, bi dekleta rada povsem prekinila odnose z materjo. Kot pravi vir, naj bi jih igralka ves čas klicala in jim jokala po telefonu. Po ločitvi od Ashtona Kutcherja so dekleta sicer stala materi ob strani. Še posebej najstarejša hčerka, 23-letna Rumer, pa zdaj za Demi noče niti več slišati. Materino obnašanje se je namreč od ločitve dalje povsem spremenilo in se do deklet obnaša kot mlajša sestra in ne kot mati. "Že pred nekaj tedni so ji dale vedeti, da ne želijo več govoriti z njo, kljub temu jih neprestano kliče," je povedal vir. Igralka je sicer obupana, ker hčerke, ki so se rodile v zakonu z Brucom Willisom, ne želijo več slišati zanjo.

Ne more se pobrati ...

Demi je ločitev od Ashtona zelo prizadela, a novembra lani je le priznala, da nezvestobe 15 let mlajšega moža ne more več prenašati. V uradnem sporočilu je naznanila, da se po šestih letih zakona ločujeta. Kot je znano, je bila kaplja čez rob, ki je pripeljala do ločitve, Ashtonov skok čez plot na dan njune obletnice poroke, in sicer je ženo prevaral z mlado Saro Leal. 22-letna Američanka je čez noč zaslovela kot dekle, ki je krivo za ločitev enega najbolj slavnih parov v Hollywoodu.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375