Zadovoljna.si
Coco si je nataknila kar dva 'šlaufa'.

Trači

Uganete, kaj je to?

Z.C.
06. 06. 2012 16.07
4

Coco vedno znova poskrbi, da njenim oboževalcem ni dolgčas. Na Twitterju objavlja svoje bizarne fotografije, v ospredju pa je vselej njena obilna zadnjica. 32 letna Američanka je tokrat presegla samo sebe, saj se je fotografirala v bazenu, kar samo po sebi ne bi bilo nič posebnega, le da si je na obe nogi nataknila dva otroška plavalna obroča, po domače 'šlaufa' in se veselo nastavila fotografskemu objektivu. Pod fotko, ki jo je objavila na Twitterju, je napisala: "Ojoj, res sem čudna!"

Coco si je nataknila kar dva 'šlaufa'.
Coco si je nataknila kar dva 'šlaufa'.FOTO: Twitter

Ameriška starleta Nicole Austin, bolj znana kot Coco, slovi po tem, da rada kaže obline in jih redno objavlja na socialnem omrežju Twitter. Soproga raperja Ice-Tja je tokrat za fotografiranje izbrala bazen, kamor se je odpravila z dvema nečakinjama in družino. "Otroci kričijo, ne morem se koncentrirati. No, kljub temu imam nekaj fotografij za vas. Družina je v bližini, zato ne smem početi nič norega," je svojim številnim sledilcem napisala na Twitterju in objavila fotografije v bikiniju. Ena je prav posebna, saj si je nataknila dva otroška plavalna obroča, v prvem planu pa je bila spet njena obilna zadnjica. Kako tudi ne, saj je prav zahvaljujoč svojim enormnim umetnim telesnim atributom postala slavna. Gospe je pač očitno vseeno, kako pritegne pozornost, da se le govori o njej. In najnovejša fotografija je še en dokaz, da to drži.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413