Zadovoljna.si
Hulk Hogan - 4

Trači

Uganete, katera je hči in katera žena?

Z.S.
09. 03. 2012 12.13
11

58-letnega Hulka Hogana so paparaci ujeli v Miamiju, kjer si je skupaj s hčerko Brooke in ženo Jennifer privoščil počitek ob bazenu. Nekdanji rokoborec, ki se je lanskega avgusta poročil z dve desetletji mlajšo Jennifer ima očitno dober okus za ženske. Le s težavo bi namreč ločili, katera izmed svetlolask je njegova 23-letna hči in katera 38-letna žena, ki se lahko pohvali z izemno lepo postavo.

Hulk Hogan - 4
Hulk Hogan - 4 FOTO: X17ONLINE.COM
Katera je prava?

Tako Brooke kot Jennifer sta si namreč nadeli črne bikinke in se prepustili soncu medtem, ko je gospod Hogan poskrbel, da njegovi dekleti ni opeklo sonce. Obe je namreč skrbno naoljil, pri tem pa so ga paparaci ujeli prav v trenutku, ko se je njegova roka dotaknila hčerkine zadnjice. 23-letna Brooke ima z očetom že od nekdaj zelo odprt odnos, Hogan pa ne skriva, da bi za svojo hčerko naredil prav vse. Pred časom ji je tako omogočil, da je posnela svojo prvo ploščo, ji kupil luksuzno stanovanje in ji omogočil lčastno resničnostno serijo Brooke Knows Best. Hči mu je stala ob strani tudi ob težki ločitvi od Linde Claridge, s katero sta se poročila leta 1983, Novembra 2008 pa je danes že bivša gospa Hogan vložila zahtevo za ločitev. Nekdanji rokoborec z značilnimi belimi brki je kasneje priznal, da je ob novici resno razmišljal o samomoru.

Posnetek, ki se ga ne spomni

V začetku leta 2007 je Hogan začel razmerje z dvajset let mlajšo Jennifer McDaniel. Par se je zaročil novembra 2009 in se poročil decembra leto kasneje. Jennifer, ki je zelo podobna bivši Hoganovi ženi se dobro spopada z novicami, ki so prišle na dan po njuni poroki. Ena izmed njih je tudi ta, da ima rokoborec posnet pornič z neznano akterko za katero trdi, da se ne spomni njenega imena. Sporni posnetek naj bi nastal potem, ko ga je zapustila Linda in preden je spoznal Jennifer. „Iz tistega časa se ne spomnim imen, kaj šele deklet. Bil sem v temi in položil sem vse kar je vstopilo v sobo,“ je takratno obdobje komentiral 58-letni rokoborec in dodal, da je njegovo življenje potem, ko je spoznal Jennifer znova dobilo smisel.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368