Zadovoljna.si
Kaj se dogaja z Rihanno?

Trači

Ujeta v nepravem trenutku

Z.S.
19. 07. 2012 11.50
16

24-letna pevka, ki je pred kratkim doživela izgubo bližnjega družinskega člana, na katerega je bila zelo navezana, se je zavila v molk. Njene objave na Twitterju so postale precej redke, v zadnjih tednih pa so prav tako poniknile govorice, da svojo žalost utaplja v drogah in alkoholu. Kljub temu pa fotografije prikazujejo drugačno zgodbo. Poglejte galerijo!

Kaj se dogaja z Rihanno?
Kaj se dogaja z Rihanno? FOTO: Twitter
Smrt jo je prizadela ...

Rihanna se je v začetku julija poslovila od svoje dobre prijateljice, zaupnice in občudovanja vredne osebe, babice Dolly. Besede, s katerimi je svojo žalost izlila na enem izmed družbenih omrežij, kjer ji sledi veliko oboževalcev, so bile sledeče: »Na svidenje, babica Dolly. Privošči si lepotni spanec, dokler se ne vidimo.« Žalost so pospremile mnoge fotografije, ki so nastale ob njenih obiskih, zadnjič pa se je v njen objem stisnila dobrih 14 dni pred njeno smrtjo. Kljub žalovanju pa Rihanna ni odpovedala vseh koncertov, vendar je svojo žalost utopila v alkoholu. Nastopila je na Švedskem, kjer se je na odru pojavila vidno omamljena in neprisebna, prav tako pa na koncertu ni pela v živo. Da Rihanna v zadnjih tednih ni popolnoma prisebna, dokazuje tudi fotografija, kjer sedi v avtu, glavo pa tišči k nogam, zato njenega izraza na obrazu ni moč opaziti. Pod fotografijo so zapisani tako pozitivni komentarji, ki pevko spodbujajo, da bo žalost minila in da bo čas zacelil vse rane, kot tudi tisti, ki so fotografijo sprejeli popolnoma drugače in jo povezujejo z njenim obdobjem zabave in nekontrole.

Žalostna in zamišljena

Pred kratkim pa se je pevka odpravila na krajši oddih. Fotografije, ki jih je objavila na Twitterju, dokazujejo, da se Rihanna v družbi prijateljev mudi v Italiji, natančneje na Sardiniji. Na prestižni jahti je pozirala v zelenih bikinkah, družbo pa sta ji delali tudi dve prijateljici. Rihanno so ves čas potovanja spremljali tudi paparaci, ki so zabeležili vsak njen korak.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368