Zadovoljna.si
83-letni igralec in njegova mlajša žena sta se po 17 letih zakona razšla.

Trači

Hollywood v šoku: po 17 letih sta se ločila in....

J.V.
17. 09. 2013 11.58
4

Čeprav je bilo sprva videti, kot da bo ločitev zakoncev Eastwood potekala mirno, smo se kot kaže zmotili. 'Umazani Harry' in njegova žena Dina sta se razšla že pred nekaj meseci in čeprav sta pred poroko podpisala predporočno pogodbo, se nam sedaj obeta vojna glede delitve premoženja. Kar pa očitno nič ne moti njuniha novih izbrancev. Ko se je končal njun 17 let dolg zakon, je Clint v le nekaj tednih uteho našel v objemu Erice Tomlison Fisher, Dino pa tolaži Ericin nekdanji mož Scott. Kar se na prvi pogled sliši zapleteno, je v resnici zelo preprosto, zgodilo se je namreč to, da sta dva nekdanja zakonska para zamenjala partnerje.

83-letni igralec in njegova mlajša žena sta se po 17 letih zakona razšla.
83-letni igralec in njegova mlajša žena sta se po 17 letih zakona razšla.FOTO: Reuters
Zadnje čase kar ni videti konca ločitvam in razhodom, ki pretresajo Hollywood. Nekatere med njimi potekajo mirno in v zasebnosti, druge pa se sprevržejo v pravo javno pranje umazanega perila. In tem se bo očitno pridružila tudi ločitev igralca Clinta Eastwooda in njegove žene 17 let, Dine.

Boj za delitev premoženja

Potem ko je par že pred nekaj meseci potrdil svoj razhod, se je sedaj začela delitev njunega premoženja. Clint je že med ločitvijo od prve žene na lastni koži občutil kako je, če ostaneš brez velikega dela premoženja, zato sta z Dino pred poroko podpisala predporočno pogodbo. Stvari pa so se spremenile, ko se jima je v zakonu rodila hčerka Maggie, zaradi katere Dina sedaj vztraja pri tem, da ji pripada del igralčevega premoženja, ki bo zagotovil, da bo njuna hčerka preskrbljena. Bitka za premoženje na sodišču je tako postala neizogibna.

Zakonska para zamenjala partnerje

Sicer pa sta nekdanja zakonca v mesecih od njune ločitve že našla novo srečo v ljubezni. 83-letni igralec se je menda zapletel v romanco z Erico Tomlison Fisher, bivšo ženo Dininega novega izbranca Scotta. Govorice o Clintovi vroči romanci so v javnost pricurljale, ko so ga v družbi 43-letne igralke opazili na ulicah Los Angelesa ravno v trenutku, ko je ona vstopala v njegov avto. In čeprav je Erica od igralca mlajša kar 40 let, je starostna razlika očitno ne moti. „Malo me je razžalostilo, ko sem videla fotografije Clinta z Erico, toda čas je za nove začetke,“ je na svoj Twitter profil zapisala Dina. Igralec govoric o romanci za zdaj še ni komentiral, njegov javni predstavnik pa je medijem sporočil, da nima informacij o zvezi med Clintom in Erico ter da je igralec trenutno nedosegljiv.


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493