Zadovoljna.si
Visoke pete

Trači

Ups, gospa političarka ...

Z.C.
19. 10. 2012 08.51
10

Časi, ko je za ženske, ki se ukvarjajo s politiko, veljalo, da so jim modni trendi in ženstvenost španska vas, so preteklost. Fotografi so pred kratkim ujeli dolgolaso političarko med nakupovanjem v prestižni in pregrešno dragi trgovini s čevlji v središču Milana.

Ker imamo v Sloveniji bolj malo pravih paparacev, so naše političarke za zdaj varne pred njimi in se lahko mirne duše podajo po nakupih, saj fotografi redko oprezajo za njimi. V Italiji je situacija nekoliko drugačna. Paparacev je veliko več kot pri nas in tudi političark, ki s svojo seksi podobo burijo moško domišljijo, ne manjka. Tako so pred nekaj dnevi v neki prestižni trgovino obutve v središču Milana ujeli bivšo ministrico Michaelo Brambilla. Rdečelasa gospa je pomerjala črne čevlje z vrtoglavo visokimi petami in pri tem podarila pogled pod krilo, ki je zdrsnilo nekoliko previsoko ter razkrilo, da nosi samostoječe nogavice. Fotografije so se seveda pojavile v tabloidih ter na spletu ter sprožile številne komentarje. Med drugim tudi tega, da gospa sicer strogega videza prijetno preseneča in da dolgi rdeči lasje niso njen edini ženstveni adut.
 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413