Zadovoljna.si
Igralec se je naokoli sprehajal z rogovi.

Trači

Ojoj, kaj mu raste iz glave?!

Z.M.
05. 10. 2012 14.03
9

23-letni igralec , ki je zaslovel z vlogo enega najbolj priljubljenih likov otroške literature, se je pred dnevi naokoli sprehajal s čudnimi rogovi na glavi. Gre za bizarno izbiro frizure ali fizično deformacijo? Preberite podrobnosti!

Igralec se je naokoli sprehajal z rogovi.
Igralec se je naokoli sprehajal z rogovi.FOTO: Profimedia
Mladi igralec se želi znebiti slovesa otroškega igralca.
Mladi igralec se želi znebiti slovesa otroškega igralca. FOTO: Profimedia

 Daniel Radcliffe je zelo pazljiv pri izbiri novih vlog, saj se želi znebiti slovesa otroškega igralca, zato mnoge ni čudilo, ko se je po Harryju Potterju odločal predvsem za vloge v temačnih filmih, ki v kina niso privabili trume oboževalcev najstniškega čarovnika.

Njegov zadnji projekt je fantazijski triler Horns (Rogovi), zato so paparaci mladega igralca ujeli z rogovi na glavi med premorom na snemanju.

Čudežni rogovi

Zvezdnik v filmu igra mladeniča, ki je obtožen umora svojega dekleta. Nekega jutra se zbudi z rogovi, ki imajo čudežno moč.

Vsakega človeka namreč pripravijo do tega, da priznajo svoje grehe. Z njihovo pomočjo Danielov lik poskuša oprati svoje ime in dokazati, da ni zakrivil dekletovega umora.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471