Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ups, ušlo je ...

Z.C.
15. 07. 2012 14.11
14

Mnogi so jima napovedali bolj kratko avanturo, a eden najbolj obleganih zvezdniških parov v Italiji se ne da. Belen Rodriguez in Stefano De Martino v teh dneh uživata v Formenteri in se veselo nastavljata paparacom, češ poglejte, kako sva lepa in seksi. Poglejte fotogalerijo!

Belen Rodriguez in Stefano De Martino, najbolj razvpit italijanski zvezdniški par, ki že nekaj časa polni rumene rubrike pri naših sosedih, je spet v središču pozornosti. Za mnoge se je njuna ljubezenska zgodba po treh mesecih strasti izpela. O tem je bilo v zadnjih dneh v italijanskih medijih veliko govora, a sta Belen in Stefano hitro dala vedeti, da ni tako in da sta zaljubljena bolj kot kdajkoli.

Italijanke je ne marajo

Argentinska lepotica je bila še do pred nekaj meseci ena najbolj priljubljenih estradnic v Italiji, vse dokler ni zapeljala zaročenca letošnje sanremske zmagovalke Emme Marone. Zamerila se je predvsem ženskemu delu javnosti in čeprav so mnogi menili, da gre le za bežno romanco, so med Argentinko in mladim italijanskim plesalcem očitno vzniknila globlja čustva. Golobčka preživita skupaj sleherni prosti trenutek, uživata v poletnih dneh in poskrbita, da tudi paparaci pridejo na svoj račun. V Formenteri je Stefano svojo Belen zavihtel visoko v zrak, posnetki pa so kmalu začeli krožiti po internetu.

Ljubezen na vsakem koraku

Paparaci so sicer par že večkrat ujeli, ko si je, ne meneč za prisotne, v javnosti izmenjeval nežnosti, včasih tudi precej strastno, kot da bi vsem želel pokazati, da so govorice o krizi v njunem razmerju čisto natolcevanje. Pred nekaj dnevi pa je Stefano na Facebooku svojim oboževalcem sporočil, da z Belen vsem želita lepe počitnice in med vrsticami dal vedeti, da sta srečna. Vse drugo (kritike in polemike) pa so čisti dolgčas ...

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368