Zadovoljna.si
Jeff Goldblum

Trači

Ooo, ti porednež!

Z.S.
23. 07. 2012 12.45
15

Karibski otok St. Bart je pred nekaj dnevi obiskal filmski zvezdnik, ki si je skupaj s svojo 30 let mlajšo izbranko Emilie Livingston privoščil nekaj poletne razigranosti in zabave. Parček se kljub prisotnosti paparacev ni odpovedal zaljubljenim dotikom, fotografi pa so jih veselo ujeli v svoj objektiv. Poglejte si fotografijo!

Jeff Goldblum
Jeff Goldblum FOTO: Reuters
Filmski zvezdnik in športnica

59-letni igralec in zvezdnik filma Jurski park Jeff Goldblum je medijskemu svetu znan tudi kot velik osvajalec ženskih src. Tokrat je njegovemu šarmu podlegla kar 30-let mlajša Emilie Livingston, nekdanja gimnastičarka, ki je med drugim nastopila tudi na olimpijskih igrah v Sydneyju leta 2000. Postavna rjavolaska je na plaži nosila rožnate kopalke z belimi pikami, njenemu lepo oblikovanemu telesu pa se ni mogel upreti niti sam Goldblum, ki svoje roke ni mogel odmakniti z njene zadnjice.

Nepoboljšljivi ženskar

»Čudovita je, najbolj kul in neverjetna oseba, ki sem jo spoznal v svojem življenju,« je o svojem 29-letnem dekletu povedal Goldblum, ki ima za sabo dva neuspešna zakona. Enega s Patricio Gaul in drugega s soigralko iz filma Muha Geeno Davis. Goldblum je bil prav tako zaročen s kar dvema soigralkama iz filma Jurski park, z Lauro Dern in Catherine Wreford, vendar nobeno razmerje ni zdržalo do poroke.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368