Zadovoljna.si
Eros in Marica sta po treh letih zaljubljena bolj kot kdaj koli.

Trači

Ups, kakšna strast ...

Z.C.
14. 08. 2012 14.58
5

Ko sta se spoznala, so nekateri prisegali, da ljubezen ne bo trajala. A so se ušteli. Marica in slavni pevec sta po treh letih bolj zaljubljena kot kdaj koli. Kdo je dekle, ki je osvojilo srce 25 let starejšega Erosa Ramazzottija? Poglejte fotografije lepe Marice.

Eros in Marica sta po treh letih zaljubljena bolj kot kdaj koli.
Eros in Marica sta po treh letih zaljubljena bolj kot kdaj koli.FOTO:

Poznate uspešnico italijanskega pevca Erosa Ramazzotti Più bella cosa non c'è... (Ni je lepše stvari ...). Pesem zdaj najverjetneje prepeva svoji novi izvoljenki, 25 let mlajši Marici Pellegrinelli in njuni enoletni hčerkici Raffaeli Marii. Par so paparaci pred nekaj dnevi ujeli v Miamiju, kjer sta si privoščila veselo pohajkovanje po mestu in si kljub prisotnim fotografom nemoteno večkrat izmenjala nežnosti. Modrooka rjavolaska je prišla v pevčevo življenje kar precej let po ločitvi od Michelle Hunziker. Eros si dolgo ni opomogel zaradi ločitve od lepe Švicarke, a kaže, da je ob lepi mladenki spet našel zaupanje in vero v ljubezen.

Z Marico za vedno

Marica, ki si je, preden je spoznala Erosa, kruh služila  predvsem kot manekenka, se je preizkusila tudi kot filmska igralka, imela je sicer nekaj manjših vlog, igrala pa je tudi v televizijskih serijah in sodelovala v televizijskih oddajah. Z Erosom sta se spoznala na podelitvi glasbenih nagrad, prav Marica je bila tista, ki mu je morala podeliti nagrado. In iskrica je preskočila. Pevec je dekle javnosti predstavil pred dvema letoma na zabavi, ki sta jo ob dvajsetletnici delovanja organizirala lastnika modne znamke Dolce & Gabbana. Lani pa se jima je rodila hčerkica, ki je njuno ljubezen še dodatno utrdila. Eros je ob neki priložnosti dejal: ''V mojem življenju je le malo stvari dorečenih, a med temi je ta, da si želim biti z Marico za vedno.“
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368