Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Pred paparaci se je sprehodila brez hlačk

Z. T.
17. 08. 2012 13.57
14

Obleči ekstra kratko oblekico, pod njo pa mrežaste nogavice brez spodnjih hlačk je v vseh pogledih drzno dejanje. Morda pa je bila zvezdnica zgolj raztresena in je pozabila na spodnje perilo. Poglejte, kdo je gospodična, o kateri govorimo, in presodite sami.

Lady Gaga
Lady Gaga FOTO: Reuters
Le kaj bi brez Lady Gaga, ki skoraj vsakodnevno poskrbi, da se okoli nje nekaj burnega dogaja. Tokrat je ob svojem prihodu v Bukarešto postregla z zelo kratko oblekico, pod katero si je nadela črne mrežaste nogavice, na spodnje perilo pa pozabila.

Bil na 'pravem' mestu

Paparaci, ki dobro vedo, da je Gaga vedno polna presenečenj, so veselo fotografirali, eden od njih pa se je ulegel kar na tla in posnel njeno skoraj golo zadnjico. Predrzni paparaco je ob tem izkusil bes pevkinega varnostnika, ki ga je odrinil in mu tudi izbil fotoaparat iz rok. Ne glede na to je fotografija, ki je trenutek pred tem nastala, nemudoma obkrožila svet.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375