Zadovoljna.si
Madonna

Trači

Ups! Pretesne in prekratke hlačke?

Z.N.
27. 03. 2012 12.42
5

Madonna očitno s težavo sprejema dejstvo, da leta tečejo tudi zanjo. Na glasbenem festivalu v Miamiju je na oder stopila oblečena v oprijete vroče hlačke, ki so ji močno stisnile zadnjico, mediji pa so se takoj razpisali o tem, da je že čas, da se začne kraljica popa oblačiti letom primerno.

Madonna - 1
Madonna - 1FOTO: YouTube

53-letnica Madonna je s svojim nastopom na glasbenem festivalu v Miamiju navdušila občinstvo, mnogi pa se sprašujejo, ali se Madonna vseeno preveč trudi skriti svoja leta. "Ni že čas, da preneha nositi mrežaste hlačne nogavice in ultra kratke hlačke?" pišejo ameriški mediji. "Sicer je napredek, da je prekrila roke z rokavicami, in pustila, da so ji lasje prekrili vrat, kar je v redu," še dodajajo. Madonna je bila kljub vsemu sproščena. "Koliko med vami vas je nocoj srečalo Molly? Ste pripravljeni na ples?" je nagovorila občinstvo, s tem pa nekatere nekoliko razburila, saj je z Molly mislila na MDMA oziroma ekstazi.

Madonna je precej razburjenja povzročila že z zadnjim videospotom Girl Gone Wild, ki so ga na YouTubu celo cenzurirali oziroma določili, da mora za ogled videa posameznik potrditi, da je polnoleten. V videu Madonna nastopa pač kot dekle, ki se ji "zmeša" in pleše med polgolimi moškimi. Nad ukrepom je začudena, predstavniki YouTuba pa so pojasnili, da so se za ukrep odločili, ker so nekateri uporabniki video označili kot neprimerno vsebino. Za ukrep se včasih odločijo, če video vsebuje prizore, ki niso primerni za mladoletne. Madonnina predstavnica za javnost Liz Rosenberg je še komentirala, da jo ukrep spominja na cenzuro iz 90. let, ko so na MTV prepovedali predvajanje njenega videa za pesem Justify My Love

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375