Zadovoljna.si
Tekmovalka X Factorja - 4

Trači

Si je tekmovalka X Factorja privoščila preveč?

Z.N.
29. 04. 2012 16.37
15

17-letna Amelia Lily, ki se je lansko leto uvrstila v finale angleške različice X Factorja, dobro ve, kako pritegniti pozornost medijev in mimoidočih. Nedavno se je po Essexu sprehajala oblečena v oblekico, ki je komaj prekrivala njeno zadnjo plat. Je šla mladoletnica predaleč?

Amelia obožuje kratke obleke.
Amelia obožuje kratke obleke.FOTO: Twitter

Komaj 17-letna Amelia Lily, ki se je v lanski sezoni angleškega X Factorja pri 16 letih uvrstila na 3. mesto, se rada oblači v izzivalne kratke obleke, a mnogi so prepričani, da je šla tokrat z obleko, ki je komaj kaj prekrivala, in s čevlji z vrtoglavo visoko peto vseeno nekoliko predaleč, vsaj glede na dejstvo, da je še mladoletna. "Njena (pre)kratka obleka je domišljiji moških pustila le malo manevrskega prostora, saj je komaj kaj prekrila," pišejo britanski mediji. "Videti ni bila ravno spodobna. Globok izrez je razkrival ves njen hrbet, tako da so jo dejansko zakrivali le tanki paščki in prosojen material." Najstnica, ki je nedavno ravno končala turnejo v sklopu X Factorja, se trudi ustvariti uspešno solokariero, z založbo pa naj bi podpisala pogodbo za snemanje v višini 500 tisoč funtov.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368