Zadovoljna.si
Lindsay Lohan

Trači

Spet je pokazala preveč

Z.M.
17. 08. 2012 15.36
3

Problematična zvezdnica, ki je redna gostja policijskih postaj in odvisnica od drog in alkohola, pogosto tudi pozabi, kaj je oblekla. Tokrat so jo paparaci ujeli v cunjicah, ki so njene obline bolj odkrivale kot pokrivale. Veste, o kom govorimo?

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan FOTO:

Potem ko se je Lindsay Lohan končno otresla vseh tožb in poravnala stare dolgove, ki si jih je nakopala s številnimi napakami v preteklosti, je zopet začela uživati v življenju in si čas krajšati podobno kot večina njenih vrstnic v svetu zabave ... z nakupovanjem!

26-letno igralko so z bratom Codyjem ujeli med nakupovanjem v Venice Beachu, kjer je nosila majico s povsem odkritim hrbtom. Slednja je odkrivala malce preveč, a težko rečemo, da nas to pri Lindsay preseneča.

Postavlja se na noge

Igralka, ki lansko leto zaradi številnih težav z zakonom ni veliko delala, kar se je začelo poznati tudi na njenem bančnem računu, se je v zadnjih mesecih vzela v roke in dobila kar nekaj novih projektov.

Snemala je biografijo legendarne Elizabeth Taylor, posnela serijo fotografij za moško revijo, ki ji je prinesla več kot milijon dolarjev, in podpisala pogodbo za peti del filmske sage Scary Movie. Vmes je gostovala še v nadaljevanki Glee in postala zaščitni obraz dveh modnih znamk.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368