Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ups! To pa ni lepo ...

Z.M.
14. 06. 2012 15.52
45

Igralca Eddija Murphyja so paparaci z novim dekletom, voditeljico Rocsi Diaz, ujeli na dopustu na otoku Maui, bolj kot dejstvo, da je njegova spremljevalka precej mlajša od njega, pa so bila medijem zanimiva njena celulitična stegna. Poglejte, kaj vse so ostre oči fotografa ujele na plaži!

  Eddie Murphy in Rocsi Diaz sta se začela dobivati šele pred nekaj tedni, a sta si očitno že tako blizu, da se je temnolasa voditeljica igralcu pridružila na tradicionalnem oddihu na Mauiju. Parček se je zabaval na plaži, a so ju hitro opazili paparaci. Osredotočili so se predvsem na celulitična stegna 28-letnice, ki se s pomarančasto kožo očitno prav nič ne obremenjuje, saj je kljub prisotnosti fotografa še naprej skakala po vodi in uživala v družbi najdražjega. Ob tem lahko vzkliknemo: bravo! Po njej bi se morale zgledovati tudi druge predstavnice nežnega spola, ki se preveč obremenjujejo s svojo podobo.

Precej mlajša ljubimka

Eddija in Rocsi so mediji prvič povezali konec letošnjega marca, ko sta se z roko v roki sprehajala po Beverly Hillsu. Večkrat so ju ujeli skupaj med tekom, čeprav sta na začetku zanikala, da se med njima kaj dogaja, pa nista mogla skriti poželjivih pogledov, ki sta si jih izmenjevala. 28-letne Rocsi očitno ne moti, da je igralec skoraj še enkrat starejši od nje, 51-letni Eddie pa se ob precej mlajši spremljevalki očitno zopet počuti kot v najboljših letih. Pred Rocsi sta v zadnjih letih njegovo posteljo greli tudi producentka Tracy Edmonds in nekdanja 'spajsica' Mel B.

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416