Zadovoljna.si
Geri Halliwell

Trači

Ups, ušle so ji hlače!

Z. T.
23. 08. 2012 12.38
4

Moda nizkih pasov je lahko nevarna, zato niso redki prizori, ko izza pasu pogleda zgornji del zadnjice. Imune niso niti zvezdnice, ki želijo v čim manj blaga stlačiti čim več kože. No, zvezdnica, o kateri govorimo, je očitno res pretiravala, a pokazala je, da je v izvrstni formi. Preverite!

Geri v svojih divjih časih
Geri v svojih divjih časihFOTO: Reuters
Takšna nezgoda, kot se je zgodila spajsici Geri Halliwell, se je verjetno pripetila že čisto vsaki uporabnici hlač z nizkim pasom. A navadne smrtnice svojo zadnjico pokažejo le prisotnim, 40-letna zvezdnica pa se je pokazala širnemu svetu. Pevka se je na poslovni sestanek sicer premišljeno oblekla, a morda je tudi izguba kilogramov kriva, da so hlače med izstopanjem iz avtomobila zlezle prenizko. Na srečo se nima česa sramovati, pravzaprav ji lahko lepo postavo zavidajo ne samo njene vrstnice, ampak tudi mlajše ženske.

Navdušila kot spajsica

Geri, ki je ob zaključku olimpijskih iger v Londonu po dolgoletnem premoru nastopila s skupino Spice Girls in se vrnila na britanske glasbene lestvice, se je sicer preizkusila tudi kot samostojna pevka, izdala je več albumov, nazadnje je navdušila kot žirantka v oddaji X Factor. Maja 2006 je rodila hčerko Bluebell Madonna, vendar ni nikoli razkrila, kdo je dekličin oče.

Geri Halliwell
Geri Halliwell FOTO: Reuters

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375