Zadovoljna.si
Emmi je uspelo vse pustiti brez besed!

Trači

Tega kar je pokazala, paparaci niso pričakovali!

J.V.
25. 07. 2014 13.43
12

Mladi britanski igralki Emmi Watson se je že večkrat zgodilo, da je med izstopanjem iz avta paparacem pokazala svoje mednožje. Tako se je zvezdnica pred kratkim odločila, da tokrat za radovedne fotografe pripravi presenečenje.

Emmi je uspelo vse pustiti brez besed!
Emmi je uspelo vse pustiti brez besed!FOTO:

Marsikatera zvezdnica se je po zaslugi prekratke obleke že znašla v središču pozornosti, potem ko je nehote vsem pokazala kaj se skriva pod njo. In ena od teh je tudi priljubljena igralka Emma Watson, ki je zaslovela v filmski franšizi Harry Potter.

No, Emma je v zadnjih letih vsekakor odrasla in ni več majhna in nedolžna deklica, kot je bila, ko smo jo prvič spoznali. To dokazujejo tudi njene modne odločitve, ki so iz dneva v dan bolj drzne. Zvezdnica rada pokaže svoje vitke noge v mini krilu, a se ji je to v preteklih mesecih že nekajkrat maščevalo.

Namesto, da bi se zaradi tega sekirala, pa se je Emma odločila za duhovit pristop. Med njenim nedavnim nočnim izhodom je pod obleko nosila spodnjice s potiskom muce in paparacem vsekakor dala nekaj za fotografirati.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493