Zadovoljna.si
Saša Lendero

Trači

Usoden trenutek za slovensko pevko in njenega zaročenca

Z.M.
05. 03. 2012 15.13
48

Pevka Saška Lendero je že več let srečna v objemu glasbenika Mihe Hercoga, s katerim ima tudi skoraj triletno hčerko Ario. Čeprav si v javnosti redko izkazujeta nežnosti, njuni znanci pravijo, da sta ustvarjena drug za drugega, Saška pa je nedavno javnosti prvič razkrila, kdaj se je zaljubila v nekdanjega pevca skupine Pop Design.

Saška se je v Miho zaljubila, ko ga je slišala peti v skupini Pop Design.
Saška se je v Miho zaljubila, ko ga je slišala peti v skupini Pop Design.FOTO: Lendero & Co
Skupni interesi ju še bolj zbližujejo.
Skupni interesi ju še bolj zbližujejo. FOTO: Lendero & Co

Saška Lendero in Miha Hercog veljata za enega najbolj zaljubljenih slovenskih parov, pred dobrimi tremi leti pa se jima je pridružila še hčerka Aria. Glasbenika, ki ju ne druži le ljubezen, temveč tudi strast do glasbe, v javnosti nastopata kot skladen intimni in poslovni par, pevka pa je nedavno na svojem Facebook profilu razkrila, kdaj se je zaljubila v 32-letnega Miha. "A sem vam že kdaj povedala, da sem se v Mihca zaljubila, ko sem ga slišala peti? In sicer v pesmi Stari prijatelji, ki jo je zapel v času, ko je pel pri skupini Pop Design," je zapisala.

Ubrana družinica

38-letna Saška je priznala, da ji veliko pomeni, da imata z Miho skupne interese, z glasbo pa sta zaznamovala tudi svojo hčerko Ario, ki je na svet prijokala pred slabimi tremi leti. Pevka je takrat priznala, da je bila prvih nekaj tednov po njenem rojstvu kar preveč samostojna, nato pa se je naslonila na svojega zaročenca Mihca, kot mu pravi, ki se je v vlogi očka odlično znašel. "Postal je zelo skrben, organiziran, odgovoren … obenem pa otročji do nezavesti. Z Ario prav 'pašeta' skupaj!" je povedala takrat.

Po Saškinih besedah je Miha ravno prav otročji za Ario.
Po Saškinih besedah je Miha ravno prav otročji za Ario.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368